2777
2789

یه توضیح کوچیک بدم که قضاوت نشم ممکنه خیلیا هم بشناسیدم

۲ سال نامزد داشتم و چند روز مونده به ازدواجمون نامزدم فوت شد 

از اون اتفاق تقریبا ۲ سالی گذشته و خیلی خیلی روز های بدی گذروندم افسردگی خودکشی روانی شده بودم یه روانی به تمام معنا ولی کم کم تازه تونستم قبول کنم با فوتش چون خیلی وابسته به هم دیگه بودیم حالا بماند که خیلی سختی کشیدم کلا افسرده بودم 

ولی الان چیزی که خیلی خیلی اذیتم می‌کنه شنیدن خبر خواستگاری نامزدی عقد عروسی بقیه هست مخصوصا هم که الان همه یا همسن من هستن برای این خبرا یا از من کوچیک تر

خیلی غصه میخورم خیلی میرم تو خودم حتی کلی گریه میکنم و انگار برام شده به عقده چون خیلییییی دارم سر این قضیه اذیت میشم 

اینکه چرا من نباید عروسی می‌گرفتم چرا من خونه و جهازمو نداشتم چرا من سر خونه زندگی خودم نیستم با مرگ نامزدم کنار اومدم ولی این موضوع داره خیلی بهم آسیب می‌زنه حتی افکار خودکشی .تورو خدا خواهرانه نصیحتم کنین یه چیزی بگین دلم آروم بگیره خیلی رو دلم مونده چرا قسمت من نشد😭

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشناسمتخدا بهت آرامش بده❤️

خیلی این موضوع داره اذیتم می‌کنه خیلی خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

الهی خیلییی درد سختی درکت میکنم چرا نمیری پیش مشاوره

از کجا میدونی نمی‌رم عزیزم 

ولی پیش بهترین تراپیست هم بری آخرش خودتی و واقعیتایی که تو سرت هستن دیگه تراپیست که نمیاد معجزه کنه سرنوشتتو تغییر بده

عزیزم  همه ما این درد و غصه ها رو به نوبه خودمون داریم من از خوشحالی و مادر شدن کسی ناراحت نیستم اما خبر بارداری زایمان و... میشنوم مثل یک تیر او قلب من

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

ای کاش همه قدر هم و بدونن و انقدر هم سنگ جلو پای ما جوونا نباشه واسه ازدواج،

من و دوست پسرم چند وقته میخوایم ازدواج کنیم هر دفعه یه چیزی میشه که نمیشه دیگه اونم داره نا امید میشه منم😔

متاسفم عزیزم خدا رحمتش کنه چیزی ک خدا میدونه بندش نمیدونه  خدت ناراحت نکن گلم سرنوشت همه یجور نیس همه باهم نمی‌میرن  انشالا خدا خدش کمکت میکنه توکل کن بهش

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

ای کاش همه قدر هم و بدونن و انقدر هم سنگ جلو پای ما جوونا نباشه واسه ازدواج،من و دوست پسرم چند وقته ...

مثلا قدرشو بدونی فوت نمیشه 🙂 تقدیرش این بوده که فلان تاریخ فلان ساعت و فلان ثانیه برای هممون نوشته شده

از کجا میدونی نمی‌رم عزیزم ولی پیش بهترین تراپیست هم بری آخرش خودتی و واقعیتایی که تو سرت هستن دیگه ...

منم عزیزم مثل تو 

خیلی سخته درکت میکنم

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

هر کی بود ناراحت میشد.

ولی خدابزرگه  حکمت خدا بی دلیل نیست. صلاحت این بوده که قبل رفتن ب خونه زندگی این اتفاق بیفته. فک کن میرفتی باهاش زندگی میکردی  بعد این اتفاق میفتاد  چقدر سخت میشد واست دیدن اون خونه جای خالیش... یا فک کن حامله بودی ابن اتفاق میفتاد.

این سرنوشت بوده و تو زندگیت بوده. حالا از این ب بعدشو خدا جوری برات میچینه که کیف کنی و گذشته رو ب یاد نداری