2777
2789
عنوان

چجوری گل مصنوعی رو پست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 56 پست
نکنه تو دختر عمه من باشی

اره خودشم 😝

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو فیلم ونزدی ببین 😂اونجا در از دختر دایی شماست

😂😂

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بذار داخل جعبه دور و برشو با نایلون و روزنامه تمیز پر کنتکون نخوره

میگن تو حتی بسته بندی هم کنی اونجا تو اداره باز میکنن برسی بکنن چیز غیر مجاز نباشه 

از این میترسم خراب کنن چون حساسه

میگن تو حتی بسته بندی هم کنی اونجا تو اداره باز میکنن برسی بکنن چیز غیر مجاز نباشه از این میترسم خرا ...

نمی دونم والا تیپاکس که می برم جعبه می ده یه نگاه می ندازه ولی داخل جعبه رو خودم پر می کنم اونم چسب می زنه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

چه قشنگ..

اگر پیج کاری داری براشون، بهم آیدی‌ات رو بده...

در مورد بسته بندی هم، راستش چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه جعبه با ابعاد مناسب، که فضای کافی داشته باشه، برداری..

بعد داخل جعبه از این کاغذهایی هست که حالت کاهی داره، نازکه، متری میفروشن(اسمش رو نمیدونم) از اون کاغذا بزرگ برش بزن، بذار داخل جعبه...

نصفش رو با پوشال پر کن...

گل رو بذار...

باقی مونده فضای خالی رو پوشال بریز...

اون کاغذی که گفتم بذاری رو حالا بنداز رو هم(انگار محتویات گل و پوشال رول بشه داخل کاغذ)

بعد چسب بزن روی کاغذ رو...

بعد هم در جعبه رو ببند...

حالا تو برنامه ات یسری جعبه که حالت این جعبه‌های کادویی داره، اما مقاومت خوبی هم داره و مناسب پست کردنه، بذار..

ماکارون هستم:)