2777
2789
عنوان

دلپيچه مداوم هفته 10 بارداري

98 بازدید | 11 پست

هفته 10 بارداري ام.2شبه دلدرد مثل دلپيچه دارم.شب اول خوابيدم خوب شدم.هندونه و گوجه سبز خوردم.ديشب خوابيدم و ساعت 5 بيدار شدم و ديگه نتونستم بخوابم.الانم درد دارم.دكترم فردا هست.خطرناكه؟

پسرم 1آبان اومد بغلم

واااای منکه میترسم نزدیک هندونه بشم توی این فصل تراریخته هست

گوجه سبز هم.بیشتر از دوتا دلدرد میاره

الانم برو نبات سوخته درست کن بخور بعدشم عرق نعنا بخور خوب میشی 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

سردیتون شده یه تکه نبات رو بندازید توی یه تابه بذارید رو شغله خیلی0خیلی کم مدام هم بزنید اروم اروم اب میشه بعد تابه رو از گاز برش دارید نصف لیوان اب بریزید روش البته مراقب باشید و فاصله بگیرید چون دماشون فرق داره بعد بخوریدش عالیه . اگر حوصلشو نداشتید اب جوش و نبات بخورید ولی این که گفتم عالیه ما به نی نی هم میدیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر تقریبا سن حاملگیمون باهم دیگه س شما رفتی سونو قلب؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
خودت چی عزیز رفتی سونوی قلب؟ چی گفتن؟

اره عزیزم دیروز رفتم قربون قلبش برم 😍😍

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
برای قلب کنجد منم دعا  کن

حتما عزیزم قلب کوچولوشو میبینی😍😍😍