سردیتون شده یه تکه نبات رو بندازید توی یه تابه بذارید رو شغله خیلی0خیلی کم مدام هم بزنید اروم اروم اب میشه بعد تابه رو از گاز برش دارید نصف لیوان اب بریزید روش البته مراقب باشید و فاصله بگیرید چون دماشون فرق داره بعد بخوریدش عالیه . اگر حوصلشو نداشتید اب جوش و نبات بخورید ولی این که گفتم عالیه ما به نی نی هم میدیم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد