2777
2789
عنوان

شوهرم منظورش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست
توام بگو شوهرهنرمندم شوهریه ک مسئوليت های خودشو گردن زنش نندازه و بفهمه زندگی میدون جنگ نیست و باهم ...

نمیدونم چه طوری بهش حالی کنم ازش سیر شدم از وقتی مادر شدم یه شب خواب نداشتم کل روز هستم یه نوزاد دارم بزرگ میکنم تگ وتنها واقعا چه توقعی ازم داره به جای این که بیشتر بهم برسه توجه کنه توقع داره همه چی مثل قبل باشه من الان حوصله خودمو ندارم چه برسه شام وناهار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌👌👌👌حق داریبچه خودش ادم رو وارد چالش میکنه. همسرت کمک نمیکنه؟

همیرم بره گم شه من چند روز بود مریض بودم یه شب اون قدر حالم بد بود بچمم نمی‌خوابید خدا فقط اون بالا شاهده از ساعت ۳ بیدار شد ساعت ۵ خوابش برد تمام مدت بالا سرش بیدار بودم با اون آنفولانزا که گرفته بودم 

رمانتیک منظورش رابطه لست یا محبت کردن یعنی هیچ محبتی نداری بهش زبانی کلامی عاطفی؟

نه اصلا ارزوم شده یه بار بهم بگه خانومی دوستت دارم ارزوم شده یه بار بقلم کنه فقط موقعی که هفت تیرش راست میشه میاد سمتم

نمیدونم چه طوری بهش حالی کنم ازش سیر شدم از وقتی مادر شدم یه شب خواب نداشتم کل روز هستم یه نوزاد دار ...

مشاوره برین یا صحبت کن باهاش یا یکروز کل مسولیت خونه و بچه رو بهش بده بگو ببین چطور هنرمند میشی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مشاوره برین یا صحبت کن باهاش یا یکروز کل مسولیت خونه و بچه رو بهش بده بگو ببین چطور هنرمند میشی

مگه ادمه از اون کله شق هاست حالم ازش بهم میخوره خدا شاهده فقط به خاطر بچمم دارم تحمل میکنم وگرنه اگه بچم نبود رفته بودم قبل بارداری این طوری نبود از وقتی مادر شدم سگ شده به جای این که بگه فدای سرت که نمیتونی بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته است بی شعور بی پدر مادر بهم میگه تو هنرمند نیستی

محبت از دل میاد. برای خودت واجبه که یه خانم پرانگیزه و سرحال باشی. ولی اینکه محبت بهت شرطی بشه منصفانه نیست. یعنی شوهرت در ازای یه محبت کلامی کوچیک این همه کار ازت میخواد؟ زنی که به قول همسرتون هنرمنده دنبال یه مرد هنرمندتر از خودشه که بهش تکیه کنه.

مگه ادمه از اون کله شق هاست حالم ازش بهم میخوره خدا شاهده فقط به خاطر بچمم دارم تحمل میکنم وگرنه اگه ...

فدای سرت 💝

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بره گم شه میخوام صدسال سیاه نباشه

انقد در توقع شدن مردا ، زن هزارتا وظیفه داره مرد فقط یه وظیفه داره ،اونم باز به نفع خودشونه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

انقد در توقع شدن مردا ، زن هزارتا وظیفه داره مرد فقط یه وظیفه داره ،اونم باز به نفع خودشونه

مرد خوب من تو عمرم وای خواهر جان یه جا دیدم اونم شوهر عممم وای وای عین پروانه دور عمم مبچرخه عممم کافیه بگه اخ سرم همین تا تهران میبره پیش دکتر یعنی یه چیزی من میکم یه چیزی میشنوی وای وای وای عمم اخلاق نداره هااا همش غرغروعه به مولا راست گفتن هرچی خوب تر باشی بدبخت تری

مرد خوب من تو عمرم وای خواهر جان یه جا دیدم اونم شوهر عممم وای وای عین پروانه دور عمم مبچرخه عممم کا ...

چی بگم ، شانس دیگه ، هرچی اخلاقت گند باشه شوهرت دورت میگرده ،هرچی خوب باشی میخواد سوارت بشه، 

قلبم درد میکنه بین زمین واسمون گیر کردم

خدا کمکت کنه، 

حالا برای من بجز اینا ، میگه وظیفه زنه ،وقتی مرد قهر کرد بیاد برای آشتی کردن ، یجورایی منظورش منت کشیه، منم گفتم جهنم که یکسال قهر کنی ، فک میکنم اومدم یه جای غریب زندگی میکنم