2789
عنوان

اون موقع چن سالمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله انروزو نبینم

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

هفتاد چهار سال بعید بدونم اونقدر عمر کنم ولی ایشاله اونقدر عمر کنم نوه مو ببینم😂

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

شاید نباشیم اصلا منکه ۷۵ اینا میشم

الان چندی

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

ایقد میگم که همه بفهمن و رسوا بشی حتی اکه تاپیکت پربازدید هم بشه 😅🤣😅

حدیث من زن هستم سنم بالاس فقط عکسم فیک بود خود دانی

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

ایقد میگم که همه بفهمن و رسوا بشی حتی اکه تاپیکت پربازدید هم بشه 😅🤣😅

اونهمه چت با هم هیچ جای شک و شبهه نبود فقط یه عکس فیک؟

باشه 🫢🫢🫢

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

اونهمه چت با هم هیچ جای شک و شبهه نبود فقط یه عکس فیک؟ باشه 🫢🫢🫢

اتفاقا از همونا شک کردم و عکستو ک دیدم دیگ مطمئن شدم . چقد بیکاری که میای اینجا خودتو زن نشون میدی

مگه مرد چیه ؟

اتفاقا از همونا شک کردم و عکستو ک دیدم دیگ مطمئن شدم . چقد بیکاری که میای اینجا خودتو زن نشون میدی م ...

باشه 😔😔😔