2777
2789

شوهرم خونه مادرش طوریه نمیره با باباش میونه خوبی ندارند دوتا خواهر ذاره خیلی باهاشون صمیمیه اونم متاهلن من قبلا کمی رفت و آمد کردم دیدم اذیت میشم دخالت دارن بدرفتاری دارن حالا نمیرم چند ساله خودش با بچه میره وقتی میرم ی نهار بخورم میان سه وعده شوهرم نگهشون میداره . متوقع بارشون آورده مثلا ما میریم خونشون ی جی دم دستی میزارن. ولی اونا میان باید غذا بزارم قشنگ. مسئله اینه کلا دوس داره بهشون مثلا یکم ببخشه یا طوری راحت باشن میان خونمون انکار خونه خودشونه خلاصه  گیر داده تو نمیای و‌نمیزاری خواهرام بیان . کور خوندی. ت‌ بچه داری میخاد کمک کنه میگه چرا نمیزاری خواهرام بیان که کمکمت کنه. دروغ میگه کمک هم کنن منت ‌ دخالت دارن. همش میگه خونه رو ببریم کنارشون. من الان تازه از قهر اومدم بس به خاطر خساست و عصبی بودنش زجرم داده. نمیتونستم صبر کنم باز این درخواستش داره معضل میشه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید سرتو بندازی پایین هیچی نگی بری و بیان باهاشون اوکی باشی و خوش بگذرونی 

یا از همون راهی که اومدی برگردی بری قهر و کوتاه هم نیای

با توجه به روحیه خودت تصمیم بگیر

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

این ک وقتی میان غذای خوب میذاری بزرگی خودت و نشون میده نه شان مهمان،درستشم همینه،نیاز به چند مدل غذا نیست همون یک مدل غذای خوب بذار

قطع ارتباط غلطع ارتباط کم و مدیریت شده خوبه،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩