2777
2789
عنوان

نینی کی میخنده

157 بازدید | 16 پست

شما بچهاتون کی تو بیداری شروع کردن خندیدن و واکنش نشون دادن.

نینی من چرا نمیخنده یک ماهشه😭 همش گریه می‌کنه.

فقط توی خواب غیر ارادی یه لبخند ریز میزنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده هنوز 😊😊

نگران نباش

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

بچه های من 40روزگی خندیدن. برادرزاده ام اصلا نخندید 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

یعنی کل دوران نوزادی یه لبخند هم نزد؟ الان چطوره؟

نه خیلی بداخلاق بود. خیلی زرنگ بود وزود ب حرف اومد ولی تغس

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بپرس عزیزم

من چند سال پیش با یه کاربری دیگه نینی سایت بودم

انقد تاپیک خیانت خوندم افسردگی داشتم میگرفتم دیگه نیومدم مدتی.

الان با کاربری جدید اومدم

تاپیک میزنم یا پست میذارم مینویسه بع زودی منتشر میشود ولی میبینی کلی زمان برده،من قوانین جدید رو نمیدونم چطور نینیار تگ میشه؟

نه خیلی بداخلاق بود. خیلی زرنگ بود وزود ب حرف اومد ولی تغس

وای نخندن که خیلی آدم دلش می‌گیره. همینطوری بزرگ کردنشون کلی سختی داره اون لبخند زدنه حداقل به آدم امید و دلگرمی میده. بچه منم بد اخلاقه خداکنه بخنده

من چند سال پیش با یه کاربری دیگه نینی سایت بودمانقد تاپیک خیانت خوندم افسردگی داشتم میگرفتم دیگه نیو ...

من تا تاپیک می‌زنم همون لحظه منتشر میشه. اکانتتون جدیده؟ میتونید نی نی یار تگ کنید یا بهش پیام بدین

ای دیش اینه @niniyar‍