2777
2789
عنوان

كيست و اقدام

89 بازدید | 11 پست

سلام به همگى . اگر اطلاعى داريد لطفا پست من و پاسخ بديد . من يك سال و نيم پيش دل درد گرفتم رفتم بيمارستان و فهميدم كه كيست ساده ٥ سانتى تو تخمدانم دارم كه دكتر گفت با پريود بعد از بين ميره فقط بايد استراحت

اكنم كه نتركه . ماه بعدشم دوباره رفتم دكتر و توى اون يكى تخمدانم كيست داشتم كه اونم با وقتى پريود شدم از بين رفت و بعدش دكتر بهم قرص ضد باردارى داد گفت ٢ ماه بخور و يك ماه استراحت اون موقع بچه نمى خواستم ولى الان كه اقدامم بازم دكترم ميگه يك ماه قرص جلوگيرى و دو ماه اقدام و دوباره يك ماه قرص 

اينم بگم من هميشه پريودم منظم و ٢٨ روزه است 

كسى مثل من هست ؟ ببخشيد طولانى شد

به هر حال به حرف دکترت گوش کن

من شنیدم کسایی که یه دوره قرص میخورن ماه بعدی تخمک های باکیفیت تری دارن

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل اقدام حتما باید ال دی بخوری تا کیستت برطرف شه بعد اقدام کنی به احتمال زیاد تخمکت ازاد نمیشه و کیست میشه وقتی تخمکت رشد کرد امپول hcg باید بزنی

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من اقدام كردم يك ماهه كه الان دارم پريود ميشم . من مشكلم اينه كه ديگه كيست ندارم ماه هايى كه قرص نخوردم و رفتم سونو فوليكول خوب داشتم چرا باز ٢ ماه در ميون بايد قرص بخورم

نه فقط دو دوره قرص میدن اینجوریشو ندیده بودم شایدهنوزکیست داری

نه چند بار سونو واژينال شدم كيست نداشتم دكتر ميگه براى اينكه برنگرده . ولى من تاحالا نشنيدم كسى اقدام باشه يك دوره درميون قرص جلوگيرى بخوره