2777
2789
خدا حفظشون کنه کاش بیشتر قدر داداشم رو میدونستم😭😭

عزیزم میدونم هیچی تسلی نمیده تو رو ولی اینو بدون تنها نیستی همه مون عزیز از دست دادیم یه روزی😔😔

میدونم شاید مرگ برادر خواهر پدر مادر خیلی سنگین تر از دیگران باشه ولی من خودم ۵ سال پیش داییم رف چند روز پیشم خالم دفن شد😔😔شاید غم من اندازه غم تو نباشه که شاید اینطورم هس ولی بدون که تنها نیستی و درکت میکنیم که مرگ عزیز خیلی سخته سنگینه😔ولی میگذره و دلت هم اروم میگیره  میدونم هیچ وقت از یاد نمیره ولی صبرت بیشتر میشه اون لحظاتی که دلتنگی و تحمل میکنی اینجا  خدا بهت صبر داده که حتما هم اینطوریه

خدا وقتی یه عزیزیو ازمون میگیره صبر اینم میده که نبودشو تحمل کنیم گرچه سخت باشه

جلوی گریه کردنتو نگیر گریه کن گریه کن تو دلت نمونه براس سوگواری کن و خودتو به خاطر گریه سررنش نکن چون داغ کوچیکی نیس

امیدوارم خدا بهت و خانواده ات صبر بی پایان عطا کنه🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.