2777
2789

البته اگه گوشیتون اندرویده

برنامه شریدیت و از گوگل پلی نصب کنید 

اگه فقط میخواین اطلاعاتی که تا امروز پاک کردین پاک بشه و قابل ریکاوری نباشه سه نقطه سمت راست گزینه دوم رو بزنید منتظر باشید 100 بشه اوکی رو بزنید 

اگه میخواین کل اطلاعات گوشیتون پاک بشه مثلا قصد فروش دارین سه نقطه سمت راست و بزنید گزینه اول و بزنید بعد که کار برنامه تموم شد ی بار داده کارخانه بزنید 

البته اطلاعات مهمی که میخواین رو قبلش بردارین چون کامل ریست میشه گوشیتون و قابل برگشت نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چت ها تصاویری که حذف شده جستجوی گوگل که پاک کردیم همه ی اینا پاک میشه از کل گوشی ؟

اطلاعات برنامه ها نه ولی اطلاعاتی که تو گوشی سیو میشن مث خود عکسای گوشی اینا پاک میشن یا مثلا تلگرام عکسی باز کردی تو گوشیت سیو شدن حتی با اینکه پوشش و پاک کردی اره پاک میشن