2777
2789
عنوان

ریسک متوسط سندرم داون

21955 بازدید | 32 پست

سلام دوستان آزمایش خون غربالگری اولم ریسک سندرم داون رو زده متوسط ولی سونوم مشکلی نداشت حالم خیلییی بده 

من یه پسر ده ماهه دارم و این بارداری دومم ناخواسته الان واقعا کشش این همه استرس و نگرانی رو ندارم واقعا موندم چیکار کنم میدونم حتی اگه جواب غربالگری دومم خوب باشه باز استرسش تا ۹ ماه بامنه

میگم هرچی بود بندازم بچه رو ولی میدونم دلش رو ندارم 😭موندم چیکار کنم

غربالگری اول به اون شدت دقیق نیست ک بخوای بندازی دومی صبرکن بببن چی میگ بعدشم مشکلی باشه دکترت میگه دیگه انشاالله چیزی نیست همش استرس همه دارن اینو 

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم که تازگیا اکثرا ازمایشاتشون مشکلداره ولی خدا رو شکر جواب نهایی نرماله.به نظرم حساسیت غربالگریا بالارفته.ریسکت چند بود؟؟

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

من یه چندنفری رو میشناسم که غربال اولشون ریسک متوسط بود که دکترشون فرستاد سل فری و جواب سل فری هم سالم بود خداروشکر.شمام برو ان شاالله که مثل همونا جوابتون مشکلی نداره

به جهان خرم از آنم که جهان خرم ازوست/عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست...

وایسا غربالگری دومت اولی حتمی نیست تازه دومیم دادی اگر باشه یه درصد خدایی نکرده از شکمت یه سوزن میزنن آب میگیرن باز غربال سه بعد بخوای همینطوری بندازی مثل من که دومیو انداختم خرج زیاده هر جاهم نمیکنن این کار چون حکم اعدام داره ولی اگر شوهرت میخواد استرس نگیر نگه دار

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
غربالگری اول به اون شدت دقیق نیست ک بخوای بندازی دومی صبرکن بببن چی میگ بعدشم مشکلی باشه دکترت میگه ...

آخه من خودمو میشناسم این ۹ ماه باید خودمو از پادربیارم با فکرای منفی سر پسرم ماه ۸ بارداری گفتن مشکل داره من روزی هزار بار میمردمو زنده میشدم تا پسرم سالم دنیا اومد هنوزم وقتی یاد اون روزا میفتم میشینم گریه می کنم میدونم باز سر اینم همین برنامه رو دارم واقعا دیگه اعصابشو ندارم خیلییی خستم