طرف تایپیک زده من حس ششم و فلان ولی خودم اصلا دوست ندارم این وسط یک عده آدم ساده هم اومدن ازش کمک میخوان،آخه بی وجدان چجوری دلت میاد ازشون سو استفاده کنی و بهشون دروغ و چرت و پرتی بگی،بعضیا آنقدر تو زندگی شون مشکلات دارن که حاضرن واسه پیدا کردن یک روزنه امید به هر نادانی رو بندازن،خدا ازتون نگذره
حماقت تاوان داره وقتی درگیر خرافات میشن همین میشه مثل اون خانومی که درگیری هورمون های بارداری رو طلسم میدونست
فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
تو یه لول دیگه ای به سر میبرن متاسفانه سن خیلی ها کمم نیست
فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*