2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم پلیپ فقط صورتتو گرم نگه دار و وقتی سوار ماشین شدی شیشه ی ماشین رو به مدت طولانی باز نزار که چرک کنه واز بینیت بیاد پایین فقط فروکش میکنه از بین نمی ره وراه تنفستو تقریبا مختل میکنه

من دارم پلیپ فقط صورتتو گرم نگه دار و وقتی سوار ماشین شدی شیشه ی ماشین رو به مدت طولانی باز نزار که ...

من تو این هوا سوار موتور میشم 🤭🤭من نرفتم دکتر واسه تشخیص ولی نفسم تنگه و خیلی علائم دیگ 

کدوم سمت میشه کامل علائمت بگی خیلی نیاز دارم

سمت چپ انحراف دارم 

توی سرما ، باد ،کیپ میشه افتضاح 

از حموم بیام موهام خیس باشند و خشک نکنم کیپ میشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
از عمل میترسم ،چون بینیم خوش فرم هست و آسیبی به ظاهرم نزده عمل نمیکنم ولی دکتر بهم گفت شاید در ظاهر ...

چی؟؟؟؟ واقعا ؟؟ پولیپ تغییر در ظاهر صورت میذاره؟!!! 

مثلا چه تغییری؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چی؟؟؟؟ واقعا ؟؟ پولیپ تغییر در ظاهر صورت میذاره؟!!! مثلا چه تغییری؟

شما اصلا تنگی نفس ندارین؟ 

من یک سال پیش بینیم ضربه شدید خورد و داخلش صدای تیک تیک میداد وقتی دست میزدم و بیشار سمت چپ درد داشت یه نقطه بالای بینیم از اون موقع نفسم تنگه