2777
2789

من با تیغ ابرو میزنم تیز تیزی رشد میکنه 

با بند دیروز اصلاح کردم پر جوش ریز ریز شده

راهکاری دارید؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند روش تمیزی نیست کثیفی رودر سطح پوست پخش میکنه تیغ بهترین روشه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

منم جوش میزنم برای همین دیگه اصلاح نمیکنم فقط قبل مراسم عروسی چیزی باشه سیبیلامم وکس میکنم یا بند میندازم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

وکس

قبلا که میزدم جووووش

پیش یه آرایشگر جدید میرم نمیدونم موادش چیه که جوش نمیزنم دیگه 

بزرگ شدن و در عین حال کودک ماندن کار سختیه و کمتر کسی فک کنم متوجه منظورم بشه .! کاربری دیگه ام : @زهوریم

منم جوش میزنم برای همین دیگه اصلاح نمیکنم فقط قبل مراسم عروسی چیزی باشه سیبیلامم وکس میکنم یا بند می ...

وکس چجوریه؟ باهاش جوش نمیزنی؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..