2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سنمم بالاعه

گفتی ۳۰ ؟ بالا نیست که 

تا یائسگی کلی وقت 

من واقعا با یک بچه کم آوردم ،تا مدرسه ای شد همه توان و جانم رفت ،مخصوصا که دست تنها بودم و بچه کولیکی پر گریه بهانه گیر بدغذا  بی خواب و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه دخترم 2800 بود. البته دقیق نمیدونم چن تا بخیه بود. ولی اذیت شدم خیلی. خودم حس میکردم زیاده

برای بخیه بیحسیی میزنن؟

دردشو حس می‌کنیم ؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
برای بخیه بیحسیی میزنن؟دردشو حس می‌کنیم ؟

بیحسی میزنن ولی بخیه بعد زایمان انقد حس راحتی خوبی میاد سراغت که اون بخیه انگار مث یه زخم کوچیکه که فقط دارن میبندنش یعنی انقد بعد زایمان بدنت داغه که اون درد برات هیچیه و کل بدنت تو یه خلسه و راحتی یهویی فرو میره که انگار قله فتح کردی همه دردات هیچ میشن و تو میگی اخیش

بیحسی میزنن ولی بخیه بعد زایمان انقد حس راحتی خوبی میاد سراغت که اون بخیه انگار مث یه زخم کوچیکه که ...

اروم شدم کلی با حرفات مرسی

راسی بعد زایمان طبیعی آدم واژنش گشاد میشه؟

یا مثل قبل

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
نه دخترم 2800 بود. البته دقیق نمیدونم چن تا بخیه بود. ولی اذیت شدم خیلی. خودم حس میکردم زیاده

برای دومی کلا روند زایمانت راحت تر و کوتاه تر بود؟

جنسیتشون یکی بود؟؟؟

کار خاصی کردی برای دومی که راحت تر شد؟

برای بخیه بیحسیی میزنن؟دردشو حس می‌کنیم ؟

بی‌حسی میزنن. ولی من یه مقدار حس میکردم و سوزش داشت. البته اینی که میگم برا 13 سال پیشه. ویه شهر کوچیک و بدون امکانات. الان خیلی بهتر شده شرایط

برای دومی کلا روند زایمانت راحت تر و کوتاه تر بود؟جنسیتشون یکی بود؟؟؟کار خاصی کردی برای دومی که راحت ...

بله عزیزم. قبلش کلاسای آمادگی برا زایمان میرفتم ورزش‌هاش تو روند زایمانم موثر بود.همه کمتر درد کشیدم، هم بخیه دوسه تاداشتم. بله هردوتا دخترن