2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمان راحت راه رفتم پله و ... مشکل نداشتم ولی دستشویی حتما فرنگی برو .ایرانی فشار میاره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اره اذیت نبودم من

در کل بعد زایمان طبیعی سخت نیست؟

البته من میخوام اولی رو طبیعی بدنیا بیارم چند ماه بعدش واسه دومی اقدام کنم سنم سی ساله میخوام دیگه بیشتر ازین سنم بالا نرفته دو تا رو بیارم

بچه ها بعضیا سر زایمان قیچی میخوره اونجاشون

بخیه میشن

شما چکار کردین که الحمدالله این اتفاق براتون نیافتاد؟

ماه های آخر زیاد پیاده روی کردین؟

یا دمنوش خاصی میخوردین ماه آخر؟

در کل بعد زایمان طبیعی سخت نیست؟البته من میخوام اولی رو طبیعی بدنیا بیارم چند ماه بعدش واسه دومی اقد ...

ن بابا سخت نیست اصلان 

من دوبار طبیعی زایمان‌کردم ،راحت راحت ،دردش فقط همون موقع

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

برا من که راحت بود راه رفتن البته ولی نشستن کمی سخته چون بدن یکم زخمه زیاد نمیتونی بشینی ولی در کل خیلی زودتر از سزارین سرپا میشی 

و یه چیز دیگ موقع درد زایمان اگر بدنت موردی نداره مشکلی نداری سریع نرو بیمارستان سعی کن درداتو تو خونه تحمل کنی اگ کیسه ابت پاره شد یا مشکل خاصی داشتی برو من ساعت چهار صب دردم گرفت ساعت نه رفتم ساعت ده و نیم زایمان کردم تو اون مدت تو خونه حمام اب گرم با ماساژ کمر رفتم و با هر درد به حالت گربه ای میشدم همسرم کمرم و ماساژ میداد به شدت درد و برات قابل تحمل میکنه و هم اینکه کنار خانوادت این لحظات خیلی راحت تر میتونی بگذرونی چون دلسوزتن 

دستشویی فرنگی نداریم

پلاستیکی بگیر

یا از فامیلی کسی قرض کن

بخیه های واژن با دستشویی ایرانی کش میان داغون میشی

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷