2777
2789
عنوان

دیروز عروسی بودیم خیلی عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 79 پست
توروخداشماهابه لباس مجلسی هاتون چقدمیدین؟

من میخوام بخرم مجلس داریم دعا میکنم از ۷ و ۸ بیشتر نشه

فامیلامون خیلی چشم و هم چشمی دارن 

میرن از دبی و ترکیه لباس مجلسی میگیرن 💔😐😐

البته که روستایی ها ساده زیستن و به اندازه ی خودشون دارن ولی قیمت زمینا و خونه ها و دامشونم هرجوری ح ...

همه ی روستایی ها که ساده زیست نیستن برو خونه هاشون ببین چقدر لوکس اتفاقا اون زمین و دام ها میدونید چقدر پولشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام بخرم مجلس داریم دعا میکنم از ۷ و ۸ بیشتر نشهفامیلامون خیلی چشم و هم چشمی دارن میرن از دبی ...

وایییی خداراشکر فامیل ما همه بدبختن🤣

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

من عروسی ساده دوس دارم

یه مهمونی خانوادگی خودمونی

نیازی به لباس و میکاپ آنچنانی نباشه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

لباساتو بفروش ماشین بخر

مماشین دارم متاسفانه از رانندگی به شدت می‌ترسم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
من میخوام بخرم مجلس داریم دعا میکنم از ۷ و ۸ بیشتر نشهفامیلامون خیلی چشم و هم چشمی دارن میرن از دبی ...

به خداماتوروستابخواییم یه لباس بخریم واسمون ۱۰تومن اب میخوره

توشهرمعمولاکرایه میکنن

بعدمیان ازلباسهاوزمین روستایی هامیگن کع الن وبلن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اره یه روستا هم ما می‌شناسیم همینجوریعبا بالای ۱۰ لباس هم ۲۰ و ۳۰ ارایشگاه ۵ اینایه عروسی برای خانوا ...

خیلی چشم و هم چشمی تاثیر گذاشته فلانی رفت فلان آرایشگاه من جا نمونم انقدر خرج کرد جا نمونم حتی شده با قرض باید ظاهرشون شیک نگه دارن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

۵۰ ملیون لباس مجلسیه؟

ببله کل پارچش پولک دوزی بود یقه‌اش و سرآستیناش مروارید دوزی ۵۰ میلیون دیگه چیزی نیست برای لباس

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...