الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره،ب قومیت عزیزم چون هر طایفه لباس خودشو داره،مثلاجای واهمه بالباس محلی میرنولی لباسا،پاینترینش 8تومن ایناس
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
والا همین خوبه دختر عموی من استاد دانشگاه شوهرش هم بازرس بانک مرکزی جفتشون مولتی میلیاردره عروسیشون هم توی هتل مجلل بود ماه رمضون و بسیار باشکوه ماشین ۳۰ میلیاردی زیر پاشون هفته یک بار هم پرواز دارند به شهرهای مختلف هترین هتلها اما توی مجالس یه دست کت شلوار ساده دو سه میلیونی میپوشه بدون شینیون و آرایش خاصی یا آرایشگاه من چی یه دست لباسم ۵۰ میلیون پولشه شینیون رانترین آرایش لنز مو مژه نگهای بلوند یخی ژورنالی ناخن آخرم همه جا با مترو میرم میام
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...