2777
2789

قرص های دیابتمو کلا پرت کردم بنا به دلایلی الان حس می کنم قندم رفت بالا زد به چشم سمت راستم و کلیه سمت راستم بعد مصرف شکلات

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم

قرص و لطفا قطع نکن با مشورت پزشک قطع کن،من خودم مامانم ب مدت ی هفته قرص نمیخورد‌ و نوشابه‌ هم میخورد هر شب ولی مشکلی از این شکل نداشت

حتما سردرد‌ میگرنی‌ داری

قرص و لطفا قطع نکن با مشورت پزشک قطع کن،من خودم مامانم ب مدت ی هفته قرص نمیخورد‌ و نوشابه‌ هم میخورد ...

نه عزیزم بعد مصرف شکلات ها اینجوری شدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ببین عزیزم قرصهات رو به موقع بخور و ورزش کن و رژیم غذاییت رو حتماااااا رعایت کن و از عصبانیت و ناراحتی و استرس دور باش

دایی من الان دیابت داره 70 سالشه اما بخاطر رعایت نکردن رژیم غذایی و...به روزی افتاده که سر هیییییچکس نیاد الهی

مواظب باشی همه جوره شرایطت خوب میمونه

مخصوصا اینکه سعی کن کارت به تزریق انسولین نکشه که سخته...پس رژیم رو رعایت کن که فردا کاسه چه کنم دستت نگیری و نگی عجب اشتباهی کردم

نه عزیزم بعد مصرف شکلات ها اینجوری شدم

خب پس به نظرم صب ی پزشک برو شاید بدنت نمیتونه قند و کلوگز‌ زیادو‌ تجزیه‌ کنه ولی از نظر من درصد خیلی کمی هست که برا شکلات اینطور شدی