الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه بگم بیشتر دندونام خرابه باور میکنی؟ بخاطر نداشتن تغذیه خوب و مصرف نکردن لبنیات😏
میدونم چی میگی کانلا درک میکنم من اشخاصی رو دیدم که سیگاری هستن اما دندونای خوبی دارن.
فکرش رو نکن
فعلا یه چیز بخور تا اروم بشی
خدای ماها هم بزرگه
دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
یاد دو سال پیش خودم افتادم،دندون من باید جراحی میشد و از ترس نمیرفتم دندونپزشکی،یه شب خیلی شدید درد گرفت هیچ چیز هم آرومم نمیکرد ، اومدم اینجا تاپیک زدم و یکی یه راه حلی گفت که از اون شب دیگه دندون درد نداشتم،حالا نمیدونم شانسی بود یا چی.... گفت یه پیاز رنده کن ، آب پیاز رو جدا کن،یک پنبه آغشته به آب پیاز کن و خوب بچلونش ، بعد پنبه رو بزار داخل اون گوش که دندون دردت اون سمته ، چند بار که این کارو کردم درد کامل از بین رفت و چقدر هم دعاش کردم...شما هم یه تست بزن ...البته واسه من چون دندون عقل بود و به دردم نمیخورد پیگیرش نشدم،شما سر فرصت درستش کن ، حیفه