2777
2789
عنوان

درد دندون😥😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 30 پست
ببخشید بچه ها اما لعنت به این روزگار پست که یه نفر نمیتونه بره به بهداشت دهان و دندانش برسه که کمترب ...

اگه بگم بیشتر دندونام خرابه باور میکنی؟

بخاطر نداشتن تغذیه خوب    و مصرف نکردن لبنیات😏

تو شهرقم نمیدونین کجا باید برم؟

برو درمانگاه بقیته الله تو دور شهر قیمتاش مناسبه عصب کشی و پرکردن میشه نزدیک 270 تومن

خداجونم میدونم ک هم میبینی، هم میتونی، توکل کردم ب خودت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم بیشتر دندونام خرابه باور میکنی؟ بخاطر نداشتن تغذیه خوب    و مصرف نکردن لبنیات😏

میدونم چی میگی کانلا درک میکنم من اشخاصی رو دیدم که سیگاری هستن اما دندونای خوبی دارن.

فکرش رو نکن

فعلا یه چیز بخور تا اروم بشی 

خدای ماها هم بزرگه

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
واسم دعاکن از این درد خلاص بشم

حتما

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

یاد دو سال پیش خودم افتادم،دندون من باید جراحی میشد و از ترس نمیرفتم دندونپزشکی،یه شب خیلی شدید درد گرفت هیچ چیز هم آرومم نمیکرد ، اومدم اینجا تاپیک زدم و یکی یه راه حلی گفت که از اون شب دیگه دندون درد نداشتم،حالا نمیدونم شانسی بود یا چی....    گفت یه پیاز رنده کن ، آب پیاز رو جدا کن،یک پنبه آغشته به آب پیاز کن و خوب بچلونش ، بعد پنبه رو بزار داخل اون گوش که دندون دردت اون سمته ، چند بار که این کارو کردم درد کامل از بین رفت و چقدر هم دعاش کردم...شما هم یه تست بزن ...البته واسه من چون دندون عقل بود و به دردم نمیخورد پیگیرش نشدم،شما سر فرصت درستش کن ، حیفه

درمانگاه های مخصوص تامین اجتماعی با قیمت پایین انجام میدن.مراکز بهداشت هم قیمتاشون خیلی مناسبه ببین ...

کجای تهرانسره؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
روغن میخک یا قطره ش؟ 

مثل مالت ميمونه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثل مالت ميمونه 

مرسی. به همسر گفتم از داروخانه بگیره. چندروزه درد داشتم اما امروز دیگه اوج شه🤦‍♀️☹️😁

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪