2777
2789
عنوان

همسایه ک این موقع اهنگ گذاشته

829 بازدید | 49 پست

چیکارکنم ب نظرتون دیر وقت نیس؟؟؟؟

خونه میلرزه 

هیچ مناسبتی هم ندارن کار هرشبشون هست

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خوبه که آهنگ شاد می‌کنه،یعنی تو ۱۰ شب میخوابی؟؟اگه نمیخوای استراحت کنی بنظرم شل کن بابا توام لذ ...

نه ، چون از عمده ک صدام رو دربیاره عصبی شدم 

ما خونمون آپارتمانی نیست. همسایه ها اهنگ بزارن اونقد اذیت نمیکنه همسایه هارو  ما محلمون جوریه اگ مثلا من عروسب داداشمه کل کوچه دعوتن و میان میزنن میرقصن

ولی اگه ی امشبه

شاید دلش خوشه شاید ی خبر خوب دادن شاید خ شخاله هرچی

ولی اگ کار هرشبه بنظرم همین الان ب ۱۱۰ زنگ بزن میان تهدیدش میکنن 

آخر هفته ها معمولا مهمانی میگیرن الانم خیلی دیر نیست .. بستگی به رفتارشون داره اگه لج نمیکنن تذکر بدین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بابا خوبه که آهنگ شاد می‌کنه،یعنی تو ۱۰ شب میخوابی؟؟اگه نمیخوای استراحت کنی بنظرم شل کن بابا توام لذ ...

همسایه ها آهنگ میزارن من توی خونه پا میشم میرقصم

آهنگی که دوس دارم رو میزنه جلو فحش هم میدم توی دلم 😂

ما خونمون آپارتمانی نیست. همسایه ها اهنگ بزارن اونقد اذیت نمیکنه همسایه هارو ما محلمون جوریه اگ مثل ...

امشب ساعت ده شروع کرده

شب های دیگ ساعت دو شب جاروبرقی الکی روشن میذاره

یا میخ میکوبه تو یه چیزی ساعت سه اینها 

هیچی تاحالا نگفیتم ک از فوحش‌بدتر باش واسش

ولی خیلی حرصم دیگ داره میگیره 

اون عمدا داره میکنه ک دعوا بش