2777
2789
عنوان

دعا و دعا نویس کمکک

86 بازدید | 6 پست

قبلا زندگی خیلی خوبی داشتیم یعنی بابام واقعا مرد خوبی بود بعد الان چند ساله قاطی کرده یعنی دعواهای شدید میکنه همش قهره از ماها فاصله گرفته همش میگه طلاق میگیرم مهر و محبتشو از دست داده نسبت به ما مهمونی نداریم دیگه اصلا مسافرت میرفتیم کلی دیگه نمیریم خلاصه زندگیمون داغون شده بی دلیل 

میگم شاید دعا داریم خب ، بعد حالا یه دعا نویس پیدا کردم ۲۰۰ میگیره برای اینکه بگه آیا دعا داریم یا نه 

الان اگه واریز بکنم ، ضرری داره به نظرتون ؟ 

پولم بره مهم نیست ، خطرات دیگه نداره ؟

بخدا درمانده شدیم 

بله خطرات داره میخوای ببینی داری یا نه یه لیوان اب بردار تازه و تمیز رو به قبله 7 تا حمد و 10 تا توحید بخون فوت کن بهش بعد دو دقیقه بخور اب بو یا طعمش عوض شد دعا یا طلسمی چشم زخمی چیزی دارید وگرنه ندارید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بله خطرات داره میخوای ببینی داری یا نه یه لیوان اب بردار تازه و تمیز رو به قبله 7 تا حمد و 10 تا توح ...

قطعی جواب میده؟ 

یعنی حتی مثلا فقط بگه دعا دارین یا نه هم خطریهگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعی جواب میده؟ یعنی حتی مثلا فقط بگه دعا دارین یا نه هم خطریهگ

اره جواب میده چرا میخوای پول بدی به دعا نویس و از طریق یه جن یفهمی وقتی از طریق قران میشه فهمید 

دعا نویس ها در هر حال واسه کاسبی خودشون میگن طلسم داری من ندیدم کسی بگه دعا نویس گفت طلسم نداری یا الکی میگن اینا یا یه جن وشوشه میفرستن خونتون اگر واقعی باشن که همون وقتی میاد بابت کاری که کرده ازتون انرژی برمیداره و نحسی میاره تو زندگیتون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره جواب میده چرا میخوای پول بدی به دعا نویس و از طریق یه جن یفهمی وقتی از طریق قران میشه فهمید دعا ...

مرسی عزیزم 

برام دعا کن ، زندگیمون سرهیچی داره میپاشه

مرسی عزیزم برام دعا کن ، زندگیمون سرهیچی داره میپاشه

انشالله مشکلتون حل شه واسه این چیزا به امام زمان متوسل شو به راحتی انشالله حل میشه رفتن پیش این دعا نویس ها مشکل بدتر میکنه