2777
2789
عنوان

خواب دیدیم بچه دارم🥺😿

130 بازدید | 9 پست

اول این بگم که مجردم و دوست ندارم ازدواج کنم .😁

اینم بگم که اصلا بچه ها رو نمیتونم تحمل کنم (عاشق بچه هام ولی اعصابم نمیکشه) . هر کسی هم‌می‌خواهد بچه دار بشه جای اون میترسم. اگرم قرار باشه ازدواج کنم نمیخوام بچه دار شم

ولی دیشب خواب دیدم بچه دارم وقتی بغلش کردم یه حسی بهم دست داد که نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم🥲🥲

فقط یک چیز در این دنیا وجود دارد که می‌تواند جایگزین کتاب شود! کتاب بعدی...📚🐛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم بچه آینده ام رو انتخاب کردم با اینکه از ازدواج متنفرم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

منم خواب ديدم يه پيرزن يه نوزاد گزاش تو بغلم گفت بچتهمنم داشتم فكر ميكردم به كي دادم

😂👍

همین حس ها به ماهم دست داد که الان دوسه تا بچه داریماگه نه ماهم اعصابمون نمیکشید😂😂😂😂

😂😂😂😂

وایی منم یه بار خواب دیدم اصلا حسی به بچه نداشتم و هم ترسیده بودم هم افسردگی داشتم اینجوری بودم حالا اینو چه کارش کنم 🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367