2777
2789
عنوان

دانشجوهای عزیز یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
من از فرهنگیان قبول شدم از سه شنبه کلاسام شروع میشه

موفق باشی عزیزم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهمقاطع بالاتر خیلی نیازهخصوصا زمان پایان نامه حتما باید لپ تاپ شخصی داشته باشی

اخه الان چندتا چیز مهم باید بخرم ماشین و لپ تاپ و گوشی به ترتیب ارزون تر میشن ولی منم میگم دیگه اگه میخوام گوشی بخرم یه چیزی بخرم که تا ۱۰ سال اینا نخوام عوض کنم الان گوشی دستم ۶ سال باهامه ولی دیگه فقط برا الو سلام خوبه که البته موقع حرف زدن باید داد بزنم میکروفنش ضعیفه😂😂

اخه الان چندتا چیز مهم باید بخرم ماشین و لپ تاپ و گوشی به ترتیب ارزون تر میشن ولی منم میگم دیگه اگه ...

گوشی برای دختر نوجوان مهم تر از لپ تاپ هست

متاسفانه تو جامعه ما براساس مدل گوشی قضاوت میشی

یک گوشی مدل بالا؛کیفیت دوربین خوبی هم داره

برای عکس از جزوه گرفتن لازم میشه