2777
2789
عنوان

عمل بینی

222 بازدید | 41 پست

من ۱۹ روزه عمل کردم بعد طاق باز میخوابم اما بالشتام خوب نبود سرم یکم‌پایین بود یا کج‌میشد  و در حالت عادی سرم یکم پایین بود تو گوشی نگاه‌میکردم یا کارای خونه رو میکردم الان خیلی استرس دارم خیلی استرس دارم که بینیم افتاده شه یا مشکلی براش پیش بیاد چیکار کنم‌اگه از الان رعایت کنم جبران میشه بینیم‌چیزیش نمیشه بعده ها افتاده شه یا هرچی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا منم ۲۰ روز و خورده ای میشه عمل کردم خیلی عادی میخوابم همه جوره چیزی نمیشه نترسمال توهم هنوز ...

من از روبه رو یکم ورم داره نیم رخ نه خیلی دوسش دارم  بزرگ‌نیست خیلی بینیم 

نه چیزی نمیشهورم میکنه فقطولی رعایت کن از این به بعد

بعد من مثلا یچیز لا دندونم‌گیر‌میکنه درش مبارم با انگشت یکم لبم کشیده میشد الان خیلی عزاب وجدان دارم الان دیگه‌ تو گشویم میخوام‌نگاه‌کنم سرمو بالا بگیرم کلا سرم بالا باشه جبران میشه ؟

اره هروقت سرتو پایین گرفتی چند دقیقه سرتو بالا بگیرهفته اول مهمه

اینو دکتر بهم‌گفته بود انجام‌بدم‌گفته بود هر نیم ساعت سرتو پایین‌گرفتی ۱۰ دقیقه بالا اما من رعایت نکردم از الان رعایت کنم حله؟🥲

بعد من مثلا یچیز لا دندونم‌گیر‌میکنه درش مبارم با انگشت یکم لبم کشیده میشد الان خیلی عزاب وجدان دارم ...

نه بابا چیزی نیست نترس

الانم چیزی نشده از این به بعد رعایت کن هیچی نمیشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

مبارکت باشه💕

مرسی عزیزم 

یه سوال دیگم‌میتونم‌بپرسم‌ببخشید 🥲❤️😂

من چسب بنیی میزدم نوک بینیم پیدا بود خوب  در حالت عادیم باید پیدا باشه بعد امشب چسب زدم نوک بنییم کمتر از دفعه های قبل پیدا بود حس میکنم درستش همینه این چند وقت اینجوری چسب زدم دیگه اینجوری چسب بزنم خوبه چون استرس دارم بد چسب بزنم نوک بینم افتاده شه🥲😂

فقط ورمش زیاد میشه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.