2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

منم معلم هستم 

و امسال مدرسه ای که میرم روستاست و مختلط 

یعنی پسر و دختر 

اما تعدادشون کمه 

ولی پسرا اصلاااااا به درس گوش نمیدن براشون هیچ اهمیتی ندارد درس 

پسر هم هستن نه از منفی میترسن نه کسر نمره 

نمی‌دونم چیکار کنم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
منم معلم هستم و امسال مدرسه ای که میرم روستاست و مختلط یعنی پسر و دختر اما تعدادشون کمه ولی پسرا اصل ...

خب احتمالا باید دبستانی باشن من چون از اول کارم دبیرستان بودم تجربه مشابه ندارم اما چیزی به ذهنم میرسه؛ با والدینشون صحبت کن ببین برا اونا مهمه یا اونا هم براشون مهم نیس؟ که دایه مهربون تر از مادر نشی.

میتونی از ابزارهای تشویقی براشون استفاده کنی مثل جوایز کوچک (اگه برات مقدور نبود من تهیه میکنم) در کنارش کمی هم خشونت به خرج بده😅

خب احتمالا باید دبستانی باشن من چون از اول کارم دبیرستان بودم تجربه مشابه ندارم اما چیزی به ذهنم میر ...

نه متوسطه اول هستن 

پایه نهم 

نه بابا پدر مادراشون روستایی و کشاورز هیچ براشون مهم نیست 

خب احتمالا باید دبستانی باشن من چون از اول کارم دبیرستان بودم تجربه مشابه ندارم اما چیزی به ذهنم میر ...

چطور تجربه مشابه ندارید !!؟! 

پسرها اونم تو دبیرستان اتفاقا کمتر حرف شنوی دارن و قادر هستند و خیلی براشون مهم نیست