2777
2789
عنوان

رفتم پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شمارشو به منم بدی لطفا توروخدا

اخ بخدا شماره نگرفتم ازش ولی تلفنی هم انجام میده فک کنم چون من اونجا بودم کیس داشت

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
باطل السحر یعنی دعاهایی که هرکی برات زده باطل میشه با اون دعا

عه اخه خودش چیزی نگفت 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
وقتی شب و روز شیطان را دیدی میفهمی به خوابت میاد تو بیداری هم ولت نمیکنه این کارا نکن هرچی گرفتی باط ...

عزیزم اصن شیطانی نبود

دعای قرانی بود

اخ بخدا شماره نگرفتم ازش ولی تلفنی هم انجام میده فک کنم چون من اونجا بودم کیس داشت

فدای سرت عزیزم چجوری میتونم باهاش صحبت کنم من خیلی دنبال دعانویس بودم که کارش خدایی باشه برای آشتی بین یه زن و شوهر میخوام بچشون گناه داره

چون دعا نداشتی احتمالا که نداده بهت

ی طالع هم برام نگاه کرد گفت طالع اتم خوبه 

وقتی شب و روز شیطان را دیدی میفهمی به خوابت میاد تو بیداری هم ولت نمیکنه این کارا نکن هرچی گرفتی باط ...

خب بعضیا دعا از روی قرآن مینویسن. همه که طلسم و جادو نمی نویسن که پای شیطان باز کنند 

فدای سرت عزیزم چجوری میتونم باهاش صحبت کنم من خیلی دنبال دعانویس بودم که کارش خدایی باشه برای آشتی ب ...

ببین بنظرم چند روز صبر کن ببینم من نتیجه میگیرم یا نه

اگه نتیجه بگیرم یعنی کارش درسته شماره شو برات گیر میارم

خب بعضیا دعا از روی قرآن مینویسن. همه که طلسم و جادو نمی نویسن که پای شیطان باز کنند

دقیقا