2777
2789
عنوان

آقا هستم 🧔🧔🧔 خانما آقایون بیایید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 86 پست
باش تصور کردم خندیدی

من لد نیستم میشه شما نی نی یارو تگ کنی استیکرامو درست کنه؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂🥲خوشت اومد از فیلمش؟فیلم خوبیه اگ از اول ببینی تو ی قسمتشو دیدی اون تو همه قسمت ها زار زار اشک می ...

اره خیلی قشنگ و معروف بود

بنده خدا داشت خودشو میکشت انقدر گریه کرده بود🤣

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

@niniyar‍

نی نی یار استیکرهای منو درست کن لطفا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره خیلی قشنگ و معروف بودبنده خدا داشت خودشو میکشت انقدر گریه کرده بود🤣

نمیدونم اون همه اشکو از کجاش در میورد😂ی دختر در این حد اشک دم مشک نیس🥲😂

برو ببین سریالشو‌ از اول 

۳ فصله 

فصل ۴ شو ندیدی ک چه بهتر 

فصل چهارش چرته

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه شکلک لبخند بالای قسمتی که میخوای عکس بزاری هست

رو اون بزن

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

استیکر های سایت برا هیچکس نمیاره 

ار استیکر های کیبوردت استفاده کن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه شکلک لبخند بالای قسمتی که میخوای عکس بزاری هسترو اون بزن

نمیاد اصلا  

نمیدونم اون همه اشکو از کجاش در میورد😂ی دختر در این حد اشک دم مشک نیس🥲😂برو ببین سریالشو‌ از اول ۳ ...

اره فقط ۳ رو دیدم

باید اون‌یکی هارم ببینم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

استیکر های سایت برا هیچکس نمیاره ار استیکر های کیبوردت استفاده کن

با کامپیوتر اومدم استیکر نداره

اره فقط ۳ رو دیدمباید اون‌یکی هارم ببینم

کل فصل ۳ رو دیدی؟ یا فقط اون قسمتی ک من گفته بودم؟

روزبه فقط تو فصل ۳ بازی کرده ولی فصل های دیگشم خیلی قشنگه به جز ۴