2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقد مشغول کارم ک حقیقتا ب نیاز ابدا فکری نمیکنم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بگم

من هروقت این حس سراغم میاد، سریع با خدا یا یکی از ائمه معامله میکنم

میگم؛ من به احترام شما اینبار اینکار رو نمیکنم، در عوض شما هم تو فلان مسئله بهم کمک کنید

مثلا همین دو شب پیش

سریعا هم معجزه این معامله رو دیدم و گریه‌ام گرفت که چقدر زود جواب میدن

به این کار میگن تقوا

یه چیزی بگممن هروقت این حس سراغم میاد، سریع با خدا یا یکی از ائمه معامله میکنممیگم؛ من به احترام شما ...

گاهی خیلییی جسمیه...یعنی فقط یه لذت نیست تا زمانی که رفع نشه علامت هاش از بین نمی ره...مثل ترشحات واژینال زیاد

یه چیزی بگممن هروقت این حس سراغم میاد، سریع با خدا یا یکی از ائمه معامله میکنممیگم؛ من به احترام شما ...

منم همین کارو میکنم همیشه با خدا معامله کردم 

امیدوارم خدا خودش جواب پاک موندن منو بده

مطمعنی گناه نیست اینجوری بگی،مثلا اگه خواستم به کسی کمک کنم بگم خدایا تو هم مریضی منو خوب کن

مطمعنی گناه نیست اینجوری بگی،مثلا اگه خواستم به کسی کمک کنم بگم خدایا تو هم مریضی منو خوب کن

نه چرا گناه باشه

من خودم خوندم که گفته شده، هر وقت موقعیت گناه براتون پیش اومد(مثلا دزدی ، زنا و ....) اون لحظه با خدا معامله کنید و بگید من به احترام تو گناه نمیکنم تو هم به من فلان چیز رو بده‌

داستان شیخ رجبعلی خیاط رو شنیدی؟

اگه میتونی درموردش یه سرچ کوچیک کن. خیلی جالبه

اون هم تو جوونی یه موقعیت گناه (زنا) براش پیش میاد و همون جا با خدا معامله میکنه و جزو یکی از عارفان و افراد نزدیک امام زمان میشه

درموردش سرچ کن

نه چرا گناه باشهمن خودم خوندم که گفته شده، هر وقت موقعیت گناه براتون پیش اومد(مثلا دزدی ، زنا و .... ...

نه من اهل گناه نیستم،،ولی در عوض اگه ثوابی کردم میتونم بگم فقط سلامتی میخوام میگم خدا بدش نیاد از حرفم