2777
2789

سلام

حتی نمیدونم مزش چطوره 

ممکنه یکی دوست نداشته باشه؟

میخواستم برا خودمون تو خونه درست کنم

تابه گریل هم ندارم

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت فیله گوسفندی از قبل مزه دار میکنی و با استیک کوب میکوبی بعدش داخل تابه با روعن کم سرخ میکنی منم ...

سرخ میکنی؟

مگه نمیگن گریل شه؟

عهه چه جالب پس دوست نداری

بعد اونوقت نپخته قابل خوردن هست؟

سرخ میکنی؟مگه نمیگن گریل شه؟عهه چه جالب پس دوست نداریبعد اونوقت نپخته قابل خوردن هست؟

اره من سرخ میکنم 

گریل هم میشه کرد 

نه راستش 

بنطرم با ذایقه ایرانی ها زیاد جور نیست 

ما عادت داریم گوشتو کامل میپزیم

چیز خاصی نیست.یه تیکه گوشت گریل مزه دار شدست که اصولا با پوره ی سیب زمینی و سبزیجات سرو میشه.

گفتم خاص باشه

پس یه چیز دیگه درست کنم؟

ما استیک خیلی دوست داریم، همونجور صورتی میخوریم

گوشت استیکی درست و حسابی با کات درست، ما از تهران مبخریم، میاریم. گوساله گوسفند رو نمیدونم، شوهرم میدونه، الان نیست.

در کل بگید گوشت استیکی، بهتون میدن.

ما گوشت خالی میخریم، میزاریم تو بانکه در بسته، تو یخچال،۵-۴ روز بمونه و بیات شه. هر روز دربش رو باز میکنیم، گوشت رو برمیگردونیم.

بعد برش با عمق ۴ سانتی میزنیم، میزاریم داخل تابه گریل، خودش روغن میده. یه در هم میشه براش بزارین که کمی پخته تر بشه.

با سیب زمینی آبپز و کره و خردل میخوریم.

استیک خاص بودنش بخاطر ش.راب. قرمز هست که پایه اصلی استیک هست. ولی غذایی هست که ما هم مناسبتی میپزیم.

کارد استیک خوری هم لازمه، باید دنده ای باشه، با کارد غذاخوری معمولی گوشت برش نمیخوره، اصلا کلاس غذا و میزآراییتون خراب میشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.