ما استیک خیلی دوست داریم، همونجور صورتی میخوریم
گوشت استیکی درست و حسابی با کات درست، ما از تهران مبخریم، میاریم. گوساله گوسفند رو نمیدونم، شوهرم میدونه، الان نیست.
در کل بگید گوشت استیکی، بهتون میدن.
ما گوشت خالی میخریم، میزاریم تو بانکه در بسته، تو یخچال،۵-۴ روز بمونه و بیات شه. هر روز دربش رو باز میکنیم، گوشت رو برمیگردونیم.
بعد برش با عمق ۴ سانتی میزنیم، میزاریم داخل تابه گریل، خودش روغن میده. یه در هم میشه براش بزارین که کمی پخته تر بشه.
با سیب زمینی آبپز و کره و خردل میخوریم.
استیک خاص بودنش بخاطر ش.راب. قرمز هست که پایه اصلی استیک هست. ولی غذایی هست که ما هم مناسبتی میپزیم.
کارد استیک خوری هم لازمه، باید دنده ای باشه، با کارد غذاخوری معمولی گوشت برش نمیخوره، اصلا کلاس غذا و میزآراییتون خراب میشه.