2777
2789
عنوان

چرا من جرئت جدا شدن ندارم ❓❓❓💔

131 بازدید | 8 پست

شوهرم خیلی اذیت میکنه‌ . هر اتفاقی ییفته من سکوت میکنم اونه که صداشو بالا میبره .اونه که میزنه . سر یه حرفی مثلا از من عصبی شد . بعد بچه ام رفته بود پشت مبلها . اینم رفت از یه دستش گرفت بچه رو بالا اورد انداخت وسط سالن . بچمم تعادلشو از دست داد با سر خورد زمین . من دیدم این صحنه رو حالم بد شد .اول اینکه بچه ام تپلیه اونو با یه دست کشید بالا دردش میگیره خیلی خشن رفتار کرد بعد انداخت زمین اروم نذاشت اونم با سر برگشت خورد زمین .منم نشستم گریه کردم . بچمم بغل گرفتم . یهو اومد بچه رو از بغلم کشید گفت بیا بریم تو اتاق این مادر نیس که . بعد از تو اتاق داد میزد بلندتر گریه کن بلندتر. منم انقدر گریه کردم نفسم گرفت ‌. خیلی زندگیم بده .اون یه ادم خیلی قدرنشناش  بی غیرت بی شعور و ب درد نخوره . هیچ فایده ای نداره. دلم میخواد نباشه .کاش بمیره راحت شیم نمیدونم چیکار کنم جرئت جدا شدن ندارم . 

از یه طرف الان زندگیم در حال تغییره از نظر شغلم . و تحمل تغییرات دیگه مث طلاق رو ندارم . و تا چندین سال روال زندگیم ثابت نیس از نظر شغلی. از یه طرفم از طلاق میترسم . از اینکه بچه رو بخواد بیاد ملاقات و چند ساعت ببره . چون خیلی بی دست و پا هست و همین الانم بهش اعتماد ندارم ادم متادونی و روانی هست 

عصبی لجوج خودخواه عقده ای بهونه جو سنگدل بی احساس بی‌تفاوت بیخیال بی تفاوت بی لیاقت میخواد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدشوهرمنم یه عوضیه ولی دیگه اینقد بیشعورنیس برابچم و مطمئنم اگه این بلارو سربچم بیاره خون جلوچشامو بگیره چه بلایی سرش میارم بااینکه یجورایی ازش میترسم ازآبروریزی ولی بچم خط قرمزمه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونم چیکاز کنم . میگم قید تغییر شغلو بزنم کار الانم بمونم یا نه تحمل کنم تا کارمو تغییر بدم و به یه روال ثابت تو زندگیم برسم بعد جدا شم که اونم چندین سال طول میکشه و معلوم نیس تهش چی بشه . الان جدا شم باید تو شغل الانم کارمندی بمونم . 

بچتو نجات بده چرا جرئت جدایی نداری؟ دفعه بعد ک زدت برو پرونده قضایی تشکیل بده

میترسم بعدش بیاد بچه رو هی ببره ب بهانه دیدن . بعدش بچه ام روانش اسیب ببینه . ب خود اونم اعتماد ندارم . همین الانم اصلا نمیزارم با خودش جایی ببره اخه خیلی بی دست و پا هستش.