خب دوسش داشته باشه ! فردا پس فردا یارو از همه خط قرمزاش رد میشه ، کلی از لحاظ روحی داغونش میکنه بعدم میگه میخواستی از اول قبول نکنی !!!! اسی هم که دوسش نداره دیگه ! پس موندن تو رابطه فقط وقت تلف کردنه
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باش کاری ندارم من ولی اگه اون دوسش داره گناه داره انقد بی رحمانه باهاش رفتار بشه سخته :)
در اینده اوضاع بدتر میشه . کسی که کسیو دوست داره فقط این نیست که قربون صدقه بره همش ، باید به ادم و خط قرمزاش احترام بزاره من خودم تو رابطه ام میتونم کامل اینارو درک کنم ولی بعضی وقتا اسم اینکار بی رحمانه بودن نیست ، گاهی وقتا عاقلانه رفتار کردنه
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
خب شاید به شوخی میزنه شاید شوخیش این مدلیهشاید این رفتار کافه بردن و اینا بلد نباشه
شوخی دیگه وقتی یه بار بهش میگه نزن باید شعور داشته باشه .کافه و اینام مرد خودش باید بفهمه اینهمه با یکی میره بیرون حداقل باید یه بار مهمونش کنه حالا پول نداره یه چیزی شایدم خسیسه
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون