2777
2789

خانواده  شوهرم بشدت وحشی و بد هستن ک کاری بشون ندارم و برام‌مهم نیستن ولی این نسلی ک اومده ک از اون قدیمیا بدتره رو دوست دارم کتک بزنم 

یعنی چی دختره نه ساله ی فتنه بزرگ تو خونه درست میکنه بعد پدر مادرش ک ازش بدتر هستن راضین برا رفتارش یعنی بخدا من همچین دختری داشته باشم ی تنبیه درست حسابی میکنم ک یاد نگیره شر درست کنه ۹ ساله هم کوچلو و نفهم نیست ک بگید بچس فرق خوب و بد و زشت رو میدونه .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ذکر مثال توضیح دهید

دوسال پیش خواهر شوهرم ی کاسکه دوست دوم ک مال دخترش بود رو برا پسرم اورد منم یبارم پسرمو توش نزاشتم و ازش استفاده نکردم توی خونه جا نداشتم توی واحد خودشون ک خالی بود و هیچکس توش زندگی نمیکرد گذاشتم( پسرم‌اینجا راه میرفت و قبول نمیکرد توی کاسکه بشینه)

حالا این میدونه من با اون‌خانمی ک کاسکه رو اورده برا پسرم قهرم و حرف نمیزنم رفته تویاون واحد خالی کالسکه رو دراورده ک خیلیم سنگین هستن از رو پله ها د دوطبقه بالاتر هست اورده پایین بشون گفته ک من مثلا بش گفتم ما کالسگه رو نمیخواببم ببرو با عروسکات باش بازی کن 

من کالسکه برام مهم نیست یعنی این چجوری اینکارو کرده چقد بدجنس بوده بعد لاغر و خکشیده و قد بلند چجوری تونستی اون کالسکه رو از انباری بیاری بیرون و این فتنه رو درس کنی بعد پدر مادر انترش خوشحالن برا کارش ای سگ تو روحتون اعصابمو خورد کردن 

دختر آب دست مادرو میخوره دیگه بعضی بچه ها ذاتن بدجنسن همه معصوم نیستن

دوسال پیش خواهر شوهرم ی کاسکه دوست دوم ک مال دخترش بود رو برا پسرم اورد منم یبارم پسرمو توش نزاشتم و ازش استفاده نکردم توی خونه جا نداشتم توی واحد خودشون ک خالی بود و هیچکس توش زندگی نمیکرد گذاشتم( پسرم‌اینجا راه میرفت و قبول نمیکرد توی کاسکه بشینه)

حالا این میدونه من با اون‌خانمی ک کاسکه رو اورده برا پسرم قهرم و حرف نمیزنم رفته تویاون واحد خالی کالسکه رو دراورده ک خیلیم سنگین هستن از رو پله ها د دوطبقه بالاتر هست اورده پایین بشون گفته ک من مثلا بش گفتم ما کالسگه رو نمیخواببم ببرو با عروسکات باش بازی کن 

من کالسکه برام مهم نیست یعنی این چجوری اینکارو کرده چقد بدجنس بوده بعد لاغر و خکشیده و قد بلند چجوری تونستی اون کالسکه رو از انباری بیاری بیرون و این فتنه رو درس کنی بعد پدر مادر انترش خوشحالن برا کارش ای سگ تو روحتون اعصابمو خورد کردن

دوسال پیش خواهر شوهرم ی کاسکه دوست دوم ک مال دخترش بود رو برا پسرم اورد منم یبارم پسرمو توش نزاشتم و ...

محل نذار بعضی بچه ها آفتن 

حتما همه میدونن چجوریه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خواهرشوهر ناراحت شده؟اگر باهاش حرف نمیزنی به مادرشوهرم توصیح بده من بهش ندادم

اتفاقا تازه رفتم دیدنشون بشون گفتم گفتن اره ماهم شک کردیم دروغ میگه بلانسبت