2777
2789

و میدونه هیچ جایی برای رفتن نداری چیکار باید کرد؟ همش یکسر باهات جنگ میکنع سره چبزای بیخود سره چیزای هیچو پوچ جای ادم حسابت نمیکنه چشام هرروز دارن اشک می ریزن طفلک بچم. کم خونس وقتی هم خونس دوتا کلام حرف بزنیم سومی جنگ میشه کارش فقط گوشی و تلوزیونه از وقتی وارد زندگیش شدم افسرده شدید شدم قرص اعصاب مبخورم روانی شدم گاهی به مردن فک میکنم نه پول داره نه اخلاق و بعد همه چیو برام زیادی میدونه یجا ببینه برام خوش گذشته از دماغم میاره و خودشو خیلی ادم خوبی میدونه روانیم کرده دائما بهم میگه روانی. توروخدا اگه خونه ی باباتون راحتین ازدواج نکنید این دیگه بن بسته ما که از چاله افتادیم تو چاه

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

تا ناموس درکت میکنم چون منم بچه یه همچین خانواده ایم

خستم بخدا مادرم ادم عصبی غرغرو هست جرئت نمیکنم یکساعت خونش مهمون برم چه برسه قهر کنم یا طلاق بگیرم موندم تو گل . خودمم روانم خیلی بهم ریختس ترس از بیماری گرفتم سره هیچی میشینم ساعتها گریه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستم بخدا مادرم ادم عصبی غرغرو هست جرئت نمیکنم یکساعت خونش مهمون برم چه برسه قهر کنم یا طلاق بگیرم م ...

هگر میدونی یه خونه و سرپناه داری و از بنظر مالی وابسته شوهرت نیستی میتونی طلاق بگیری

یا بدست بیار یا ام‌ک باید تحمل کنی ادامه بدی

همین دیگه نمیتونم تحمل میکنم اینطوری پژمرده و افسرده شدم