2777
2789
عنوان

خانهای شاغل که بچه کوچیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست

پیش مامانم تا برسه به سن پیش دبستان 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی چه ربطی داره؟ خواهرت متاهل باشه ربط داره ممکنه خوشش نیاد

باورم نمیشه خانواده شما اینجوره؟؟ چه دامادی دارید

من خواهرم دو تا بچه داره شاغل هم نیس بااین وجود من و مامانم کلی کمکش میکنیم دخترشو خود من بزرگ کردم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

من خودم شخصا ازاینکه حتی مادرم نگه دارم خوشم نمیادمنظورم آویزون بازی وایناحس بدمیگیرم فقط ازپرستارمی ...

میفهمم حستو منم حس خوبی ندارم از این طرف چاره ای ندارم

من که می خوام پرستار بگیرم و مادرشوهرمم هست میاد خونه سر می زنه.دوست ندارم مهد بذارم داداشم بچه که بودم مهد می رفت انقدر مریض می شد اصلاً حواسشون نبود.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

شهریه سالانه ۲۰

چه کمممم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

باورم نمیشه خانواده شما اینجوره؟؟ چه دامادی داریدمن خواهرم دو تا بچه داره شاغل هم نیس بااین وجود من ...

دنیا شکل های محتلف داره درمورد شما چون خودتون بچه خواهرتون رو نگه داشتین چیزی نمیتونه بگه ولی هستن آدمایی که از این موضوع خوششون نمیاد