2777
2789
عنوان

همه ميگن زود بچه دار شدي😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 2 ماه بعد از عروسیم باردار شدم.منم از این حرفا شنیدم اما هرکی میگفت زوده بود و مسافرت...

منم میگفتم:"ببخشید که بدون هماهنگی و مشورت با شما بچه دار شدیم."

اونام دهن گنده شون رو میبستن.دیییییییییییییییگه کسی بهم چیزی نگف.

این تصمیم شما و شوهرته ب بقیه ربطی نداره.

خب ۱سال عقد و ۳ ماهم از عروسیت گذشته بود.ب نظر من زمانش مناسب بود.

من ۶ ماه عقد بودم.۲ سال و ۱ ماه  هم از عروسیم میگذره هنوز اقدام نکردم.انگار هرچی میگذره تنبلیم میاد و فکرم میره سمت ادامه تحصیل و...‌با اینکه ته دلم بچه دوس دارم...آدم به موقع بچه دار بشه خیلیم عالیه.

خوبه تو 3ماه گذشته من همون اول حامله شدم ونمیدونستم.بعدشم که فهمیدم خواستم سقط کنم بابام نزاشت بعدشم که فهمیدم دوقلو بار دارم😰😨😎ولی اصلا هیچی نشد میزاشتیم توکوله میبردیم کوهنوردی

🔫🚬💀🍸

الان بارداری..دیگه کاریه که شده‌‌بهتره به این حرفها فکر نکنی و خودتو عوض کنی..این تاثیر پذیری از حرف مردم میتونه خیلی به ضررت تموم بشه‌‌واقعیت بچه داری خیلی سخته...تازه شانس بیاری یه بچه خوش خواب و اروم داشته باشی ....وگرنه پوستت کنده هست‌‌....انشاِلله زایمان خوبی داشته باشی...

بعد بچه دار شدن زندگی ۱۸۰درجه تغییر میکنه از همه لحاظ (تغییر مثبت و منفی نظر شخصی هر کسیه میتونه متفاوت باشه )

بهرحال دیگه بارداری نباید ب این چیزا فکر کنی ولی برا فاصله سنی بچه هات فکر اساسی کنی ک اذیت نشی (اینم باز نظریات فرق میکنه )نظر شخصی من اینه فاصله سنی کم بچه ها مادر رو رسما نابود میکنه 

عزیزم اگه ناخواسته نبوده بارداریتون شاید بهتر بود 1سال صبر میکردین چون تازه بعد 1سال خیییلی از اخلاقای همسرتون دستتون میاد و شرایط زندگی ثبات پیدا میکنه اما اگه ناخواسته بوده بارداریتون با انرژی مثبت جلو برید و سعی کنید شرایط رو برای خودتون آسون بگیرید و تو جواب کسایی ک این حرفارو میزنن کاملا مصمم بگید ک بچه ناخواسته نبوده و این تصمیم شخصی ما بود!

25

مردم عادت کردن به خصوصبترین مسایل اطرافیانشون دخالت کنن اگر خودتون و همسرتون راضی هستین به بقیه اصلا مرتبط نیست

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.