2777
2789
عنوان

همه ميگن زود بچه دار شدي😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 66 پست

من رو چی می گی پس کلا دو ماه تو عقد بودم دو ماهم بعد از ازدواج باردار شدم البته خودمونم می خواستیم راستش آره آدم از تفریحاتی که می تونه بکنه میافته بی خوابی ها و بداخلاقی ها شروع میشه دیگه حال نداری مثل قبل همش به خودت برسی هرکاری می خوای بکنی اول باید بچه رو در نظر بگیری ولی مادر شدن پروسه ای هست که بالاخره دیر یا زود باید اتفاق بیافته اون تفریحات رو می تونی 4، 5سال دیگه کنار ثمره عشقتون سه نفری با هم انجام بدید به حرف دیگران توجه نکن و مسیر زندگیتون رو خودتون دو نفری تعیین کنید 

عزیزم تفریحم با بچه میشه انجام داد. سنتونم خیلی خوبه برای بچه دار شدن . کلا تفریح زیادو فاصله انداختن هم خیلی خوب نیست آدم واقعا تنبل میشه و دیگه به خودش نمیبینه که بتونه نی نی رو جمع و جور کنه. اهمیت نده مردم همیشه باید یه حرفی برای گفتن داشته باشن. حالا اگه یه سال صبر میکردی هر روز بهت میگفتن چرا بچه دار نمیشی نکنه مشکلی داری. دیدم که میگم :))))

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

25

منم هم سن تو ام و شیش ماه بعد جشن عروسیم حامله شدم الانم ماه هفتمم خیلی هم خداروشکر میکنیم هم من هم شوهرم هنو نیومده پاقدم خیرش برا زندگیمون مشهوده چ برسه که بیاد و با خنده هاش دنیامونو صد برابر قشنگ تر کنه.

دوست گلم ب اونمزخرفات فک نکن اصلا فقط مهم تو و همسرتین.

یه لحظه نگا کن ک چقد تو همین نی نی سایت ته امضاهاشون از خدا یه بچه خواستنو هنو تو صف انتظارن هربار ک پشیمون شدی یاتردید دلتو گرف بیا و امضاهارو بخون و براشون دعا کن و خداروهم بیشتراز قبل شاکر باش.

به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊

منم ۲۵ سالمه همون ماه اول باردار شدم یعنی ۸ ماهه ازدواج کردم بچمم تو هشت ماهه به منم زیاد گفتن مهم نیست 

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

اصلا نباید به حرف دیگران اهمیت داد .. هرکسی شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه .. این که با بچه داشتن بتونی مث قبل از زندگی لذت ببری کاملا به ذهنیت خودت بستگی داره .. سعی کن الکی ذهنیتت رو خراب نکنی و خدا رو شکر کن . تو میتونی حتی با وجود بچه هم با شوهرت خوش باشی و به قول معروف عشق و حال داشته باشی . بعضی ها هستن که وقتی مادر میشن کلا خودشون رو فراموش میکنن اما بعضی های دیگه هستن که با مادر شدن اتفاقا بیشتر به خودشون و زندگیشون اهمیت میدن . این کاملا بستگی به افکار و ذهن خودت داره که چطور بخوای باشی ..اصلا نگران نباش و فقط به خودت و شوهرت و زندگی خوبتون فکر کن.

خوبه که من ۱۸ سالم ۳ ماه عروسی کردم الان ۱ماه تو اقدامم برو خداروشکر کن با بچه زندگی شیرین تره صد در ...

عزیزم بنظرتون شناخت بیشتری لازم نیست از همسر و ثبات زندگیتون بعد اقدام ب بچه دار شدن؟؟؟ اخه اینجا همه کم سن و سال و سریع تو فکر بچه اند از طرفی دور از جون شما 2سال بعد هم با 1 بچه به فکر طلاق!

بنظرم تو هر زمینه از زندگیتون با مشاور حاذق حرف بزنید و مشورت کنید 

خواهرانه گفتم ایشالله ک خوشبخت باشید❤

عزیزم من22عقد کردم

23ازدواج

24سره اولین سالگرد ازدواجم باردار شدم

25بچم دنیااومد

الانم 26سالمه

شاید تو بارداری خیلی اذیت شدم

و شوهرم میگفت تا10سال بچه نمیخوام

ولی الان یه وقتا جفتی میگیم مگه زندگی بی پسرمون اصن معنایی داشت؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اتفاقا به منم میگن زود بچه دار شدی ۱ سال عقد ۵ سال عروسی. میگن سنت کمه هم سنات همه مجردن ۲۸ سالمه! چی بگم به این مردم فضول آخه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹