2777
2789
عنوان

کراشم تو رابطه اس ولی گفته

150 بازدید | 13 پست

سلام ماجرا یکم طولانیه مختصر میگم 

ما آشنای خانوادگی ایم و خواهر ایشون دوست صمیمی من به حساب میاد بعد از چند وقت پیش اومد گفت که داداشم میگه من از یه دختری خیلی خوشم میاد و.... رفته تو رابطه مثلا 

بعد چند وقت پیش به خواهرش گفته بود کتاب معرفی کنه و منم که کتاب خونم خیلی پرسیده بود ازم و منم براش فرستادم چندتا فایل و اون خیلی سرسنگین جوابمو داده بود ولی منم گفتم خب حتنا راسته که رفته تو رابطه و یکی رو دوست داره 

حالا باز دوباره چند روز پیش به خواهرش گفته بود من نمی رم اونجا 

خانواده خیلی خیلی خوبی آن ولی خودم احساس میکنم این مرض داره و کرم داره کلنی 

به نظرتون از فکرش بیام بیرون؟

بله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این به معنای واقعی پرنسسه ولی خب قیافه و خانواده‌ش خیلی اوکیه

حالا خانواده یه چیزی

ولی قیافه زیاد برات مهم نباشه

اینیم که شما گفتی به نظرم زیاد محلش نزاری بهتره

حالا خانواده یه چیزیولی قیافه زیاد برات مهم نباشهاینیم که شما گفتی به نظرم زیاد محلش نزاری بهتره

آفرین دقیقا به نظر خودمم محلش نذارم بهتره ولی خب این دل لامصب یه چیزه دیگه میگه به خصوص آخر شبا وقتی که بیکار میشم فکر میکنم به یه بهونه ایی پیام بدم