2777
2789
عنوان

و منه از جنجال های سایت بی خبر

108 بازدید | 13 پست

نی نی سایت داره شبیه عشق ابدی میشه پر گروهک و دعوا و جنجال اگه حضوری بود همه همو میزدن😂

جوریه که انگار پول گذاشتن وسط میگن کاربر فیک و جنجالی شناسایی کن بگیر ما که نفهمیدیم قضیه این تاپیکای آشپزی و اکیپ چیه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا 

ولی کاش انقدر دل نشکنیم یکم مهربون باشیم زخم زبون نزنیم پشت هر کاربری یه انسامه ربات که نیست 

فقط صدای هم رو نمیشنویم وگرنه کلمات خیلی تاثیر میزارن روی روح و روان و به دل ادم میاد واقعا

منم خیلی از حواشیه اینجا بی خبرم

کاش یکی از سردسته ی اینا بام دوست بشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
همون خانم که العان خرشت میپزه؟😑

بله😂

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

منم خیلی از حواشیه اینجا بی خبرمکاش یکی از سردسته ی اینا بام دوست بشه

میترسم بپرسم از کسی جریان چیه تعلیق شم😂

میترسم بپرسم از کسی جریان چیه تعلیق شم😂

سیسی بپرس ب منم بگو

توکل بخدا تعلیق نشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
فکر کنم همه کاربریاش تعلیق شدن🤣

با کی دوست شده بود که میگفتن؟😂

نمیدونم والا من فقط با دشمناش صحبت کردم😁

از دشمناش خبر بگیر اعلام کن🤣

از دشمناش خبر بگیر اعلام کن🤣

باهاشون دوست نیستم فقط تو یه تاپیکی دیدم کاربری فیکش رو شناسایی کرده بودن ازشون چندتا سوال پرسیدم😁

برو تاپیک دومی کاربر ۰۰۱۰ اونجا یه کاربر هست به اسم عاشق امام زمانم که همین خانم خرشت پز هستن🙄

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘