2777
2789
بعدشم خواهرمن،بدن ادم خیلی باارزشه،هیچ وقت برا بدنتون،جراحی زایمان قناتت نکنید چون بعدش پشیوون میشید ...

بله بله دقیقا درسته

فقط داشتم می‌پرسیدم

میخواستم اقدام کنم گفتم اطلاع داشته باشم چجوریه

چون بیمه تامین اجتماعی هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بله دقیقا درستهفقط داشتم می‌پرسیدممیخواستم اقدام کنم گفتم اطلاع داشته باشم چجوریهچون بیمه تامین ...

من خدا خواست سزارین اختیاری کردم،زایمانم های ریسک بودو دکتر تاقبل زایمان متوجه نشده بود چون همه چی نرمال بود،رحمم بعد زایمان رف دو سانتی قلبم که کارای اورژانسی کردن،مردمو زنده شدم وخون ریزی شدید،مامانو همسرم گریه میکردن،اکه تو بیمارستان شخصی نبودم خداشاهده میمردم،همه ریختن سرم همه

من خدا خواست سزارین اختیاری کردم،زایمانم های ریسک بودو دکتر تاقبل زایمان متوجه نشده بود چون همه چی ن ...

و دکتر گف درموارد نادر،رحم خانوم خسته میشه و نمیره سرجاش،و من شامل اون مورد نادر بودم،ولی تو دومی دکترم میدونس و همون لحظه اقدام کردو خون ریزی نکردم زیاد،چون دومی هم های ریسک بود،موقع زایمان،از آمپول های سقط استفاده کرد،و نیمه بیهوش کرد

چرا ۲ قسمت ؟پایین و برش نمیزنن که دهانه رحم باز نشه یا مشکلی باشه سزارین میکنن

نه زنداداش من طفلی تو بیمارستان دولتی اول از پایین برش زدن دیدن بچه به دنیا نمیادو داره میمیره بعد سزارین کردن

ازهر دوناحیه بخیه خورده،خودشم ناراخته الان

ای داد بیداد بنده خداچقدر سخت

برا همین میگم حتما بیمارستان خوب برو،دستامو گرفته بودن فقط فشار میدادن رحمم بره پایین،اونقد داد زدم از درد،ازهوش رفتم

دکتر گف جونت مهمتراز جای لیزر بود،حتی اکه فشار،لیزرو پاره میکرد مهم نبود بازم لیزر میکردم ولی رحم میرف قلبت جونتو از دس میدادی

نه زنداداش من طفلی تو بیمارستان دولتی اول از پایین برش زدن دیدن بچه به دنیا نمیادو داره میمیره بعد س ...

اخی. منم خود شکمم و نتونستن بچه دربیارن از دوجا برش زدن  عمل م خیلی سخته و ریسکی .

دولتی همینه دیگه