2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره ولی میگم خیلی بلاتکلیفه حس میکنه تو توی زندگیش باشی نمیتونه خواسته هاتو براورده کنه و همون ...

پرشین جیم یا منصوری جیم؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه

ریپ زدی بودی پیاممو داشتم الان جوابتو میدادم پیدات نکردم

خصوصیاتت حس میکنم مهربونی خوش اخلاقی احساساتی هستی و آدم با معرفتی هستی

ظاهری حس میکنم کیوت و خوشگلی

امسال؟یعنی کنکور دادی؟یا میخوای بدی؟

ریپ زدی بودی پیاممو داشتم الان جوابتو میدادم پیدات نکردمخصوصیاتت حس میکنم مهربونی خوش اخلاقی احساسات ...

اره درسته 

امسال دوازدهمم کنکور دارم 

بنظرت فرهنگیان میارم ترازم چند میشه 

دبیری علوم اجتماعی میارم ؟ یانه 

اره درسته امسال دوازدهمم کنکور دارم بنظرت فرهنگیان میارم ترازم چند میشه دبیری علوم اجتماعی میارم ؟ ی ...

عشقم خو بگو ۴۰۵ امسال ک دیگه دوازدهمی😂🙁هنگ کرد مغزم

ارهه قبول میشی

ولی قبولی رو درصورتی میبینم که بشینی خیلیییی خوب بخونییی همه فکرت بشه درس درس درس...

خب؟

ترازت در این صورت ک گفتم بالای ۸۵۰۰ یا ۹۰۰۰میشی

عشقم خو بگو ۴۰۵ امسال ک دیگه دوازدهمی😂🙁هنگ کرد مغزمارهه قبول میشیولی قبولی رو درصورتی میبینم که بش ...

مرسی عشقم 

داری میگی بخاطر حرفت از درسم نزنم هااا😂🫂 

سعیمو میکنم 

درمورد ازدواجم چی حس میکنی شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش...

مرسی عشقم داری میگی بخاطر حرفت از درسم نزنم هااا😂🫂 سعیمو میکنم درمورد ازدواجم چی حس میکنی شغلش کجا ...

دارم میگم بشین درستو بخون بچه میگی ازدواج؟

الان ازدواج نمیبینم برات

ان‌شااالله تو وقت مناسب با کسی که در شان خودت باشه و باهاش خوشبخت بشی ازدواج میکنی