2777
2789

شامپو تخم مرغی داروگر 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا شامپو‌رو‌ولش‌چربی دور شکم و کبد اینا داری؟ یا‌وزنت بالاست؟ پریود نامنظم تنبلی چیزی

اینای ک گفتی من همرودارم بنظرت ازایناس ک ریزش شدی کچلی پیداکردم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فعلا شامپو‌رو‌ولش‌چربی دور شکم و کبد اینا داری؟ یا‌وزنت بالاست؟ پریود نامنظم تنبلی چیزی

نه هیچکدوم و ندارم

قبلا پریودم نامنظم بود ولی دیگ الانا یکی دوروز ممکنه فرق کنه

موهاتو زیاد میشوری؟؟بعد حموم خشک میکنی؟؟ حتما خشک کن نزار خیس بمونه. از اسکراب کف سر استفاده کن. و شامپو سلنیوم سولفات بزن هر هفته یه بار بزنی مثلا ۴، ۵ بار بزنی خیلی خوب میشه.  زیاد نزن چون سفید میکنه و خشک.  کلا برای قارچ هست ولی چربی کف سر رو خیلی خوب میکنه و چربی خوب بشه ریزش کم میشه 

موهاتو زیاد میشوری؟؟بعد حموم خشک میکنی؟؟ حتما خشک کن نزار خیس بمونه. از اسکراب کف سر استفاده کن. و ش ...

ممنون

هفته ای دوبار زیاد چرب بشه و هوا گرم باشه هفته اس ۳ بار

اینای ک گفتی من همرودارم بنظرت ازایناس ک ریزش شدی کچلی پیداکردم

پس چی عزیزم از درون بدنت آلوده شده به فکر‌شامپویی 

اگه به حرفم گوش کنی خیلی بهتر میشی هشت سال سابقه کار تو‌قسمت طب سنتیو داروگیاهی دارم کاربرا خیلی کم به‌خزفم گوش‌میکنن مگه بابتش پولی میگیرم   

پس چی عزیزم از درون بدنت آلوده شده به فکر‌شامپویی اگه به حرفم گوش کنی خیلی بهتر میشی هشت سال سابقه ک ...

عزیزم من چیکار کنم که این علائم و ندارم

روغن نارگیل و رازیانه میگفتن خوبه؟