2777
2789

ممنون میشم خانم های با تجربه تو ازدواج و زندگی مشترک راهنماییم کنید 

چه رفتاری داشته باشم از همین اول خوبه

الان برای خرید چطور باشم؟هرچی دوست دارم رو راحت بیان کنم یا نه؟

کلا هر سیاست و تجربه ای تو زندگی مشترک دارید ممنون میشم بگید🥰

فقط احترام بزار به بزرگترت خصوصا جاری بزرگه چون شما نمیشناسینش الکی لج بیفتی باهاش چون اون خیلی وقته تو این خانواده اخت شده با لجاجت و دخالتای شما زندگیش بهم نمیریزه پس به زندگیت شناخت همسرت برس عشق خودت تو زندگیت شکوفا کن .من کلی گفتم 

من برای خرید بله برون نرفتم

خودشون همه چی خریدن آوردن

فقط سایز پرسیدن

جالب نیس دختر خرید بله برون بره باهاشون

خونواده پسر هرچی فک میکنن در شانشه بخرن و بیارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی دوست داری و لازمه بخر از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره دلت براش نسوزه از اول بزار حساب کار دستش بیاد منظورم این نیست که چیزای گرون و الکی بخری فقط دور چیزی رو برای اینکه کمتر خرج کنه خط نکش 

در اصل باید طبق سلیقه شما خرید کنن. ولی اگر اونا چیزی انتخاب کردن و خوشت نیومد اصلا نگیر.

اما اگر انتخاب شمارو گفتن گرونه سعی کن ارزون تر انتخاب کنی.

ولی معمولا میخرن هر چی بگی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آره

آخه کاری نداشتم که بیفتم دنبال سرشون

هنوز که عقد کرده نبودم

از یه طرفم قصدم این بود سیاست بزنم ببینم مادرش چقد برام خرید میکنه و خوب خرید میکنه یا نه

به نظرم با خریدای بله برون اونا باید سعی کنن نظرتو جلب کنن،رو این حساب رفتن دختر خیلی جالب نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هر کسی یه دیدگاهی داره من گذاشتم هر چی مد نظر خودشون بود بخرن ولی مثلا اگر میخواستن پارچه بخرن با نظر خودم بود. واسه من پارچه مجلسی و چادری فقط بود تو خریدم. دیگه چیزی نخریدن منم چیزی نگفتم  همونم تشکر کردم ازشون 

بعدا تو زندگی هر چی‌خواستم با خودش رفتم خریدم

فقط احترام بزار به بزرگترت خصوصا جاری بزرگه چون شما نمیشناسینش الکی لج بیفتی باهاش چون اون خیلی وقته ...

اهان که اینطور خیلی ممنون 

چون خودمم دید جالبی نسبت به جاری ندارم نمیدونم چرا شاید درست نباشه دیدم اصلا😂

بعد بنظرتون چیکار کنم که نامزدم بهم علاقه مند بشه؟

من خیلی طرف ام رو از احساساتم مطمئن میکنم 

برای خرید لباس داماد چطور؟دختر نره؟

داماد که خرید بله برون نداره

اونا میشه خریدای عقد و عروسی که دیگه عروس و داماد و خونواده هاشونن و این حرفا نیس

اهان که اینطور خیلی ممنون چون خودمم دید جالبی نسبت به جاری ندارم نمیدونم چرا شاید درست نباشه دیدم اص ...

ببین یه نصیحت جاری نه میخواد بیاد سر سفره ت نه هیچی یه سلام و علیک و احترام تموم نمیگم اونقدر صمیمی شو ولی بی احترامی هم نکن .نامزدت اگه عشق و علاقه توشما نمیدید اقدام به خواستگاری بله برون و اینا نمیکرد تموم تو زندگی و عقد با رفتارات میتونی مردتو از عادتای بدش بیرون بکشی با عشق بهم دیگه زندگیتون گل و بلبل کنین نه بشینین بگین این چی گفت اون چی گفت

اهان که اینطور خیلی ممنون چون خودمم دید جالبی نسبت به جاری ندارم نمیدونم چرا شاید درست نباشه دیدم اص ...

عزیزم یادمه به خواستگارت نرسیدی ناراحت شدی الان شوهرت همونه ؟

.