فقط احترام بزار به بزرگترت خصوصا جاری بزرگه چون شما نمیشناسینش الکی لج بیفتی باهاش چون اون خیلی وقته تو این خانواده اخت شده با لجاجت و دخالتای شما زندگیش بهم نمیریزه پس به زندگیت شناخت همسرت برس عشق خودت تو زندگیت شکوفا کن .من کلی گفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچی دوست داری و لازمه بخر از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره دلت براش نسوزه از اول بزار حساب کار دستش بیاد منظورم این نیست که چیزای گرون و الکی بخری فقط دور چیزی رو برای اینکه کمتر خرج کنه خط نکش
هر کسی یه دیدگاهی داره من گذاشتم هر چی مد نظر خودشون بود بخرن ولی مثلا اگر میخواستن پارچه بخرن با نظر خودم بود. واسه من پارچه مجلسی و چادری فقط بود تو خریدم. دیگه چیزی نخریدن منم چیزی نگفتم همونم تشکر کردم ازشون
اهان که اینطور خیلی ممنون چون خودمم دید جالبی نسبت به جاری ندارم نمیدونم چرا شاید درست نباشه دیدم اص ...
ببین یه نصیحت جاری نه میخواد بیاد سر سفره ت نه هیچی یه سلام و علیک و احترام تموم نمیگم اونقدر صمیمی شو ولی بی احترامی هم نکن .نامزدت اگه عشق و علاقه توشما نمیدید اقدام به خواستگاری بله برون و اینا نمیکرد تموم تو زندگی و عقد با رفتارات میتونی مردتو از عادتای بدش بیرون بکشی با عشق بهم دیگه زندگیتون گل و بلبل کنین نه بشینین بگین این چی گفت اون چی گفت