2777
2789
عنوان

چه تلخ شده روزگارمون

154 بازدید | 13 پست

قشر معمولی فقیر شدن 

پولدار ها ثروتمند تر 

فک کن دیگه مستأجرا حتی آرزوی خونه دار شدن هم نمیتونن بکنن چه بسا حتی نمیتونن اجاره نامه هاشونو تمدید کنن یسال دیگه هم بشینن باید به فکر چادر زدن کنار خیابون باشیم .... 

هر چقدر کار کنیم فقر تر میشیم .... فقط بالایی ها پولاشون  اضاف میشه 

چه شب هایی که گرسنگی کشیدیم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه حرفایی میزنیناناشکری نکنهمین دیروز سهام ریختن به حسابمون

اره من ک میلیونرشدم باسهامم ۲میلیون ریختن باید برم باهاش کیش تفریح

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فقط امام زمان میتونه دنیارو نجات بده. همه جای دنیا ظلم ب ی شکلی هست

ایشالازودبیادودرک مام ازش بیشترولی اگ بیاداول باید تقاص ایرانیارو ازدست کلاشای بالانشین وحروم خورابگیره همرو گردن بزنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مردم دل سنگ شدن همین الان یکی چون تو یکی از تاپیکام پرسیدم سهام کی میدن کلی مسخرم کرد گفت تو حرف نزن

چرلمسخرت کرد؟واا حرف بدی ک نزدی

چرلمسخرت کرد؟واا حرف بدی ک نزدی

چون با نظرش مخالف بودم رفت تاپیکمو خوند زد تو سرم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چون با نظرش مخالف بودم رفت تاپیکمو خوند زد تو سرم

اهااامن باهمین هیجوقت هیچی نمیگم اینجاچون یسریاشون اشغالن