2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من منظورم این بود که مستمر هارو میگیرن یا نه داخلیا منظورمهتو داری نهایی هارو میگی نه؟

آره نهایی ها

اها مستمرها بستگی به مدرسه ای داره که ثبت نام کردی، بعضیا میگن باید حتما تو کلاسای آنلاین باشی، یا اگه کلاس حضوری بود باشی یا تحقیقی چیزی ببری

مثلا من مدرسه خصوصی ثبت نام کردم، یه سایت داره، اصلا نگاشم نمیکنم، خودشون تموم مستمرهارو ۲۰میدن

آره نهایی هااها مستمرها بستگی به مدرسه ای داره که ثبت نام کردی، بعضیا میگن باید حتما تو کلاسای آنلای ...

منم میخوام برم غیر انتفاعی ببخشید عزیزم واقعا چون کارم گیره میپرسم احیانا اگه اصفهان  هستی میشه اسم مدرستو بهم بدی؟

من بدون توجه به تهدیداشون نرفتم مدرسه الانم به شدت پشیمونممدرسمون خوب نبود ولی ای کاش میرفتم ک از جو ...

دقیقا منم همین طور تازه من نوبت اول رفتم نوبت دوم نرفتم ولی میگم کاش نویت دومم میرفتم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
مرسی عزیزم خبر نداری که میگیرن یا نه؟چون من از یه نفر شنیدم که نمیگیرن ولی خود مدرسه گفت میگیره

باید بگیرن 

قانونا اجازه ندارن اینکارو کنن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
واقعااا چجورییی ممکنههه

ببین من رفتم اموزش و پرورش ناحیه خودمون اصفهان 

رک و راست گفتم که من خسته شدم از مدرسه رفتن مدرسه هم تمرکز ندارم تو خونه میخوام بخونم بعد هم برم امتحان ترممو بدم 

(عین تو) ولی بعدش بهم گفتن حتما باید نامه بدی که بگی تو یه مشکلی داری که نمیخوای بری وگرنه اینجوری قبول نمیکنن 

رفتیم الکی پیش یه روانشناس نوشت اضطراب اجتماعی بالا 

بعدش هم رفتیم پیش مشاور اموزش و پرورش برامون لیست چند تا از مدارس غیر حضوری نوشت که بریم ثبت نام کنیم بعد باید بری پیش مدیر اون مدارس که برات توضیح بدن قضیه چیه 

الان هم من فقط یه دی میرم امتحان میدم یه خرداد

بعد امتحانای مستمرتم میدی؟ و ترم یکو؟

ترم یکو که باید بدی

مستمرم معلما امتحان جدا نمیگیرن 

همینطوری نمره میدن که اگه کلا نری احتمالا نمره بالایی هم نگیری

ولی اهمیتی نداره برا کنکور

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ببین من رفتم اموزش و پرورش ناحیه خودمون اصفهان رک و راست گفتم که من خسته شدم از مدرسه رفتن مدرسه هم ...

بعد مستمرارو برات ۲۰ رد میکنن؟

میشخ خصوصی حرف بزنیم خواهش میکنم منم اصفهانم