حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
با اینکه موادش الان خیلی گرون شده بازم خونگی هم به صرفه تره و هم خوشمزه تر
اره منم همین فرستادم وسایل هاش بخرن
یه بسته پنیر
چنتا نون پیتزا از نون فانتزی دونه ۱۶ میده
و یکم قارچ و دلمه
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم تو پیتزا شما کالباس یا سوسیس میریزین؟ من میترسم بخورم دلم نمیشه
چه مارکی میخری
ماهم یه هفته پیش شوهرم برامون آورد از هر چه پیتزا بدم میاد..بی نهایت بد مزه بود
از کجا اورد😃
اهااا فککردم شرکت کار میکنن و از شرکت اوردن😂چقدر رمان میخونم توهم زدم همه شرکت دارن