منگس مدیر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 3336 عنوان زلزله اومددددد | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 64 پست وای خدایا چقد بد هنوز دارم میلرزمجرات نمیکنم برم خونه نشستم تو حیاط و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤 1404/07/11 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2904 فدای شما😁❤️ هیچ کس آقای معروف نمیشه تو والیبال🥲 واقعاااااااا ی اسطورهههه تکرار نشدنیه 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2904 اره لرزید سراب دوره،لرستان۳.۱عمق ۱۰ لرستان کلا داره یکی یکی شهراش زلزله میشه😂 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
نقاش_دربار عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 1051 لرستان کلا داره یکی یکی شهراش زلزله میشه😂 هعی الان از شانس ما میبینی کوهدشت زلزله شد
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2904 هعی الان از شانس ما میبینی کوهدشت زلزله شد خدانکنه ولی ازنام شد😂 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕