2777
2789

ماده شیر جفتش همیشه کیه؟ شیر نر! حالا شیر نر کیه؟ سلطان جنگل. تا حالا دیدید ی ماده شیر جفت کفتاره لاشخور بشه؟ نه چون کفتار جسارت شکار کردن ماده شیرو نداره، چون کفتار کارش لاشخوریه ،.ماده شیر خودش شیر و پشتش به جفتش که سلطان جنگل گرمه! 😉👑

با قانون جنگل پیش برید تو زندگیتون و اینقدر تنها بمونید تا یکی مثل شیر نر تو زندگیتون بیاد به کفتار های زندگیتون جسارت بدست آوردن خودتونو ندید! 

#ماده شیر باشید! 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️‍🔥 آفرین ، این یعنی به کم راضی نشین آدم واقعی انتخاب کنین 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حالا جالبه بدونید این شیر ماده است که معمولا زحمت شکار را می کشه, به خاطر سرعت بالا و توانایی همکاری با شیرهای ماده دیگه. شیرهای نر فقط اگه شکار بزرگ باشه مثلا بوفالو یا زرافه، شکار انجام میدن. در غیر این صورت شیر ماده وطیفه شکار را داره.

شیر نر فقط از شکار حفاظت می کنه که حیوان دیگه ای به دسترسی نداشته باشه. و معمولا هم شیر نر اول از شکار می خوره..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
حالا جالبه بدونید این شیر ماده است که معمولا زحمت شکار را می کشه, به خاطر سرعت بالا و توانایی همکاری ...

مرسی که گفتی ولی شیر شیره چه ماده باشه چه نر! حداقلش حیوونی مثل کفتار که کارش لاشخوریه و پس مونده ی شکار شیرو میخوره جسارت شکار کردن خوده شیرو نداره! من درباره ی کفتار و شیر حرف نمی‌زنم 😉

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
مرسی که گفتی ولی شیر شیره چه ماده باشه چه نر! حداقلش حیوونی مثل کفتار که کارش لاشخوریه و پس مونده ی ...

بله، دو تا حیوان با سبک زندگی مختلف هستند. البته توضیحی که من نوشتم فقط راجع به طبیعت و سبک زندگی این حیوان بود. منظورم تعبیر و تفسیر سبک زندگیشون و تعمیم به زندگی آدمها نبود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله، دو تا حیوان با سبک زندگی مختلف هستند. البته توضیحی که من نوشتم فقط راجع به طبیعت و سبک زندگی ای ...

بله متوجه شدم بازم مرسی عزیزم.. من بیشتر منظورم از ی تفسیر خاصی از شیر بود که نسبت دادم به آدمها 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️