2777
2789
عنوان

بیخوابی کودک سه ساله

15179 بازدید | 48 پست

سلام به همه پسرم سه سال و سه ماهشه هنوز خوابش درست نشده،خودمون رو میکشیم خوابش درست میشه بعد چند روز دوباره خراب میشه تازه صبح کم کم میخوابه ،بعضی وقت ها تو روز چهار پنج ساعت میخوابه همش دوست داره بازی کنه نمیدونم انقدر انرژی از کجا می یاره،امشب داداش کوچولوش که سه ماهشه رو رفت بیدار کرد حالا نمیخوابه گریه میکنه منم خیلی خوابم می یاد

چه طوری خوابش رو درست کنم البته شیرخور بود شب تا صبح شیر میخورد روزم میخورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم من نه ماه این شرایطی که میگم روانجام دادم خوب شد

یک شب درمیان ساعت دوازده شب بردم حموم کلی توحموم بازی کردیم.بعدش خسته میشد.هرشب چای نبات دادم وکلاغذای گرم .روزاساعت هشت صبح بیدارش کردم یه چرت بعدظهری شبش دوباره حموم ولالا

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

بنظرم يك ماه تمام نكات رو رعايت كن مثل اينكه عثر نخوابه از عصر به بعد چيزاي شكر دار نخوره هر شب يه برنامه مشخص داشته باشه

اگر درست نشد از دكتر كمك بگير شايد ويتاميني كم داره يا خدايي نكرده پيش فعال

واقعا پنج ساعت خواب برا بچه خيلي كمه

پسر من اینجوری صبح باباش خواب می‌مونه بره سرکار خیلی سخته واقعااا

اره همسر منم به سختی بیدار میشن ،شب ها نوبتی بیدار می مونیم ولی فایده نداره رو من حساسه تا بخوابم می یاد بیدارم میکنه بعضی وقت ها همسرم میبردش بیرون از خونه تا من بخوابم

بنظرم يك ماه تمام نكات رو رعايت كن مثل اينكه عثر نخوابه از عصر به بعد چيزاي شكر دار نخوره هر شب يه ب ...

مگه شکر بده ؟ نمیدونستم مواد غذایی موثره