2777
2789
عنوان

یه زنه صبح به شوهرم گفته

271 بازدید | 13 پست

همسر من تو پرورشگاه کل عمرش بزرگ شده هیچوقت هیچ نشونی از خانوادش نداشته و بهشون نه فکر کرده یا راحبشون حرف زده امروز صبح امد خونه دیدم خیلی پریشونه و نگرانه پرسیدم حرفی نزد الان بهم گف یه خانوم مسن صبح تو مسیر کارش دیده و سوار کرده حرف خانواده شده و همینطوری این قضیه رو گفته اونم به حرف های عجیبی بهش زده و گفته خیلی وقته خودشو و خانوادشو میشناسه و خانوادش دنبالشن و یه نشونی هم داده خیلی نگرانم میترسم آرامش زندگیم به هم بریزه کنجکاو هم هستم هیچ نشونی از زنه هم نداریم به نظرتون راس کفته یا نه باید چی کار کنیم الان خواهش میکنم اونایی میگن فیکه نظر ندین چون من مریض و بیکار نیستم و دنبال راهنمایی ام

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

به نظرم حق شوهرته که طعم آغوش خانواده رو بچشه 

کنارش باش

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حق شوهرته که طعم آغوش خانواده رو بچشه کنارش باش

آخه فقط امد ذهنمون به هم ریخت چون هیچ آدرسی نداریم زنه هم عین جن غیبش زد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

فکر کنم چرت گفته چطور تو پروشگاه بوده و خانوادش دربه در دنبالش میگشتن درحالی که اگه میرفتن کلانتری ب ...

نه گف الان دنبالشم و اون موقع نمیتونستن نگهش دارن و گرنه حرفت منطقیه 

آخه فقط امد ذهنمون به هم ریخت چون هیچ آدرسی نداریم زنه هم عین جن غیبش زد

کجا پیادش کرد؟همونجا پیگیری کنید 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

نشونه درسته؟آخه زنه همینجوری سوار ماشینش شده چجوری میشناخته؟

اره اینکه شوهرم رو کتفش ماه گرفتگی داره و تو چه سالی کدوم پرورشگاه گذاشتنش اینو واقعا نمیدونیم بر خودم هم سواله

شاید راست بگن، ببین همسرت خودش واقعا می‌خواد پیداشون کنه یا نه

اره میخواد راهی نداریم فقط ذهنمون درگیر کرد رف

کجا پیادش کرد؟همونجا پیگیری کنید

جلو بازار

اره اینکه شوهرم رو کتفش ماه گرفتگی داره و تو چه سالی کدوم پرورشگاه گذاشتنش اینو واقعا نمیدونیم بر خو ...

اگه واقعی باشه بازم میاد سراغش .ولی اگه میگه دنبالت بودیم و الان تو ماشین گفته یعنی میشناخته پس چرا جلو نیومده

اگه واقعی باشه بازم میاد سراغش .ولی اگه میگه دنبالت بودیم و الان تو ماشین گفته یعنی میشناخته پس چرا ...

نمیدونیم واقعا میخواستیم به ملیس اطلاع بدم گفتم تنها شانس همسرم برا داشتن خانواده از دست نره